Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2038374 www.bgdnes.bg

Топ синоптичката Божана Филипова: 2 години и половина бях без мъж

Ако някоя от съвременните ни тв синоптички може да бъде определена като легенда, то това безспорно е Божана Филипова. Тя не е метеоролог по образование като Любка Кумчева, но пък винаги предизвиква въздишки с появата си на екран. Жените й завиждат за бляскавия външен вид, а мъжете примигват и преглъщат мераклийски всеки път, щом я зърнат. И като цяло всички, без значение на пол и възраст, обсъждат личния й живот до най-малките детайли.

Божана споделя, че с Косьо Филипов се разделят много преди да се разведат официално. Просто не могли да преценят сложността на живота, който ги очаква. Запознават се, когато тя е на 25, а той на 23. Когато решават да се разведат и двамата вече имат сериозни връзки с други хора.

От няколко месеца до синоптичката има мъж. Тя споделя, че преживява нещо различно и се чувства щастлива и свободна. Срещнала е човек, който й напомня, че е забравила да се радва на малките неща. Божана споделя, че преди да се появи въпросният мъж доста време е била сама - около 2 години и половина. А Косьо си остава неин много близък приятел и си споделят всичко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама