Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2047585 www.bgdnes.bg

Веско Маринов се ошишка

Певецът чака голямата любов да го намери сама

Веско Маринов се ошишка

Дразни се, когато му говорят за ЦСКА

Анета ПЕЛЕВА

Трубадурът на МВР Веселин Маринов е качил поне 10 килограма живо тегло само за месец-два, видя "България Днес". Изпълнителят на "Горчиво вино" съвсем му е отпуснал края, но смята да отслабва чак след рождения си ден - 4 август. Дотогава продължава с лятното си турне "Носталгия".
"Моля ви, не ме занимавайте с глупости. Днес ще пея в Смолян, а утре заминавам за Пловдив. Хората ми се радват", сподели приятелят на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.
Точно преди дни изпълнителят поздрави за празника на писмеността 24 май учениците от Италианския лицей в Горна баня. На присъстващите в зала 1 на НДК им направи впечатление ошишканият вид на певеца.
"И той е човек бе, нормално е, може би е спрял с кросовете сутрин", обясняваха си поналятото тяло на любимеца си три поколения жени, седнали на втория ред.
Колкото до приятелите на Веско обаче, единственото, което в момента го дразнело, било споменаването на любимия му отбор ЦСКА.
"Не стига че любимата му Цветанка сега ходи с пресаташето на ДчервенияУ отбор, ами и друг негов приятел - Христо Стоичков, с когото забъркваха жена му, сега ще става треньор на отбора. Горкичкият", ожалиха трубадура върлите му почитателки.
Самият Веско Маринов обаче не унива и продължава да търси голямата любов.
"Не я чакам, тя сама ще ме намери", обича да повтаря певецът. Единственото, което обаче в момента вълнува Маринов, е лятното му турне "Носталгия".
"На 12 юни сме в Стара Загора, на 13 в Казанлък, на 17 в Разград, на 18 в Русе, на 19-и във Велико Търново и на 20 юни в Ловеч. Всички заповядайте", покани приятелите певецът на любовта и виното Веселин Маринов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама