Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2076455 www.bgdnes.bg

Атнония петрова изригна: Всеки, който се е забърквал в скандал с мен, е съжалявал много!

Преди броени дни зацъка поредния скандал в средите на конкурсите за красота. И като по традиция в него бе намесена и Антония Петрова. Мис България 2009 и настояща Мисис Русия изрази гнева и възмущението си по повод на това, че 35-годишната Гергана Николова е обявена за четвъртата по красота в конкурса "Мисис Свят", който обаче все още не се е състоял.

 

Антония Петрова написа доста възмутен статус на страницата си във Фейсбук:

"До медиите и всеки, който се интересува от истината и не обича да го лъжат:
Днес в предаванато „Тази сутрин" една дама разказваше как е станала четвъртна на Мисис Свят! ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО, ТЪЙ КАТО МИСИС СВЯТ 2013 ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРОВЕДЕН! Той ще се състои в края на тази година с грандиозно шоу, както става всяка година, вече в продължение на 31 години! Това е един от най-престижните конкурси с традиции и безупречна репутация в света, заедно с Мис Свят и Мис Вселена! Обръщам се към медиите - нека да си правят справка преди да канят гости спечелили един от хилядите незнайни и роящи се конкурси в България и по света и да не уронват репутацията на истинските и престижни такива! Тази дама се явила на конкурса Мисис топ оф дъ уорлд (каквото и да значи това). Само за сравниение между двата, ако може да се прави такова, това е все едно да спечелиш конкурс на Митьо Пищова и да кажеш че си Мис България! Всичко става още по-ясно когато провериш официалния сайт на Мисис Свят и разбереш, че световният финал тепърва предстои, а когато знаеш че това е поредния конкурс свързан с Меги Савова (жената уличена със скрита камера от руски медии, че продава конкурсите си и която беше направена за смях в предаването на Милен Цветков и на края сама си призна, че всичко във филма е истина) вече всичко ти се изяснява!"

Реклама

Мис България 2009 споделя, че възмущението й е породено факта, че се премълчава точното име на конкурса и че това категорично не е "Мисис Свят", а "Мисис Топ оф дъ уърдлд", за който Антония Петрова казва, че никога не е чувала. А тя, както се знае, е добре запозната с повечето конкурси за красота.

Според миската най-голямата ирония е, че Гергана Николова е обявена за "четвъртата по красота в света". Не е ясно обаче, какъв е този свят, където тази жена е четвърта. 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама