Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2077769 www.bgdnes.bg

Сестрата на Мишо Бирата: С майка ми останахме без нищо!

Мирела Михова е сестрата на скандално прочулия се като Мишо Бирата покоен бизнесмен и шеф на българския баскетбол Михаил Михов. В последните седмици името на бирения бос се "възкреси" в медийното пространство и отново се заговори за съмнителната му смърт след изказване на Волен Сидеров, който директно обвини Цветан Цветанов, че като вътрешен министър е имал пръст в убийството на Бирата. Паралелно с това стана ясно, че майката на покойния Михов - Господина Ашлакова, съди природеният му син Пламен Михов за луксозната резиденция на "Братя Шкорпил" във Варна.

Мирела Михова, сестрата на Михаил споделя, че делото за резиденцията е прекратено и майка й е оставила имота на Пламен. Тя разказва, че след съмртта на Бирата тя и майка й не са получили нищо от наследството му. Оттеглили са всякакви претенции по отношение на къщата.

Мирела споделя, че двете с Господина нямат желание да влизат в конфлитки, които не се знае как ще се разрешат. След юридическа проверка се оказало, че няма смисъл да се борят за каквото и да било. Младата жена споделя, че не искат да оспорват волята на Мишо, който е дарил имота на сина си Пламен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама