Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2086606 www.bgdnes.bg

Кози карат сърф

Две кози за отрицателно време се превърнаха в световни сърф легенди. Без капка страх животните смело порят вълните край Сан Диего. Компания на Писмо и Готи естествено им прави техния собственик Дан МакГрегър.

Пред хилядите минувачи той с усмивка признава, че лично е запалил за екстремния спорт домашните си любимци. "Обичам да се нося по вълните и си помислих, че и те ще го харесат", казва МакГрегър.
Първоначално той връзвал козите край някой плаж, за да посърфира, но после решил, че може да сподели хобито си с тях. Минувачи покрай плажа в Сан Диего останали изумени като видели сърфиращите бели козички. МакГрегър води козите си приятели навсякъде със себе си и заедно не пропускат да яхнат някоя вълна.

Реклама

В момента собственикът събира пари, за да отиде с козите до Хаити и да посърфират там. Той, заедно със свой приятел, снима филм за смелите животинчета и така се надява да придобият още по-голяма известност и да спечелят пари. Мечтата на МакГрегър е да направи козя ферма на Хаити, където животните да дават мляко за сирене и да могат да сърфират на воля.

Уникалното изпълнение на смелите животинчета вижте на този линк:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OPhvKYCpWyw

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама