Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2086785 www.bgdnes.bg

Есил Дюран захапа Емануела и Мария

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Есил Дюран предизвика земетресение в чалга средите, като публично нападна колежките си Мария и Емануела. Изпълнителката не посочи директно Мария, но от изказването й стана напълно ясно за кого говори.

"Вече не се ходи на участия, не е модерно. От време на време пускаш по един видеоклип и си стоиш вкъщи", констатира Есил Дюран и стана ясно, че колежката й от "Пайнер" е обект на нападенията й.

Реклама

Емануела също не се размина без тежка присъда, след като разкри, че се уморила от музикалната си кариера и смята да се отдаде на семейството си. Певицата призна, че пошлостта в шоубизнеса й идва в повече и вече копнее да се занимава с нещо различно.

"Кажи си направо, че мъжът ти не дава да пееш и в замяна ще те осигури финансово", захапа я Есил Дюран и даде началото на нови войни в най-популярния музикален бранш у нас.

"Просто се шегувах с колежките си, не знам някои хора са приели изказванията ми на сериозно. Говорих си с Емануела по темата и знае, че се шегувам. Освен това всички знаят, че в момента има нова мода - да не се ходи на участия. Изказването ми беше принципно и не съм искала да конкретизирам определена изпълнителка", обясни пред "България Днес" Есил Дюран. Тя обясни, че е в чужбина и няма възможност да говори много по темата, но все пак допълни: "Нямам какво да деля с никоя от колежките ми. Това е моето чувство за хумор и явно това да "хапна" някого е останало неразбрано за много хора."

Пред "България Днес" Емануела обяви позицията си за създалата се ситуация. "Не мисля да коментирам подобни изказвания. Постоянно има нападки от различни страни, така че не мога да се засегна. Вече обясних, че се изказах неподготвена за отказването ми. Просто исках да обясня, че не ми харесва постоянно в попфолка да се появяват "звезди", които да правят по една песен и да изчезват", заяви изпълнителката с изумрудени очи.

Битките на Емануела обаче продължават на няколко фронта, като е в тежък конфликт и с по-слабо известната певица от "Ара мюзик" Джорджия. Джорджия коментира възмутено, че докато се е борела за живота си в болница в Пловдив, Емануела е имала наглостта да флиртува с мъжа й.

"Емануела и мъжът ми бяха заедно. Ще го кажа, не ми дреме! Когато влязох на операция, тогава са се заиграли. Тя е меркантилна и безскрупулна простакеса. Не ме кефи, двулична и фалшива е. Наглостта й е голяма, за да ми казва с усмивка "Здравей", когато се разминаваме", нареди певицата. И изказва съжаление към мъжа на Емануела за избора, който е направил.

Реклама

Хитмейкърката обаче не й остана длъжна. "Не коментирам такова евтино търсене на PR. Дори не знам коя е. Като е певица, да си пее песните. Какво се занимава с такива интриги? И мен какво ме интересува, че мъжът й е тичал по мен? Всъщност това дори ме ласкае - щом мъжете си оставят жените заради мен, значи още ставам. Никола трябва да си ме пази! А това, което мен ме интересува, е, че той си е вкъщи и не ходи по чужди жени. Така че думите на Джорджия не ме обиждат, пожелавам й успех!", занарежда в типичния си стил Емануела.

Мария пък масово е недолюбвана от другите изпълнители в попфолка. Певицата си хвана за гадже милионерския син Християн Гущеров и тотално прекрати участията си в нощни заведения, защото той започна да я издържа финансово и тя сметна за излишно да работи в задимените дискотеки. Това никак не се понрави на изпълнителките, които денонощно кръстосват страната, за да си заработват хонорари, които впоследствие да инвестират в нови песни и видеоклипове към тях. Всъщност Есил Дюран първа публично заяви това, което голяма част от гилдията си мисли, но предпочита да не влиза в конфликт. Появиха се дори информации, че напрежението между Мария и ръководството на "Пайнер" ескалира, тъй като почти не носи приходи на фирмата. Всяка изпълнителка дели хонорара си от участие с продуцентите (процентното съотношение е различно и зависи от сключения договор) и липсата на участия се отразява върху приходите, разказаха чалга експерти.

 

Любимката на Доган с дефектен бюст

Фолкизпълнителката Есил Дюран шокира последните дни феновете си със снимка, на която се вижда, че има дефект в силикона си.

Любимата певица на Ахмед Доган бе сред специалните гости на откриването на нов ресторант в София. За вечерта беше заложила на рокля в турско синьо. Дълбокото й деколте обаче силно притесни гостите и ги накара да се запитат какво се е случило с бюста й.

Есил е известна като една от певиците с най-много пластични операции. В началото на годината тя си направи поредната корекция, което беше забелязано от гостите на светско събитие. Според запознати Есил е сложила импланти и в дупето си, за да подчертае пищните си форми и да се опита да наподоби бразилска визия.

Реклама
Реклама
Реклама