Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2088259 www.bgdnes.bg

Елена Петрова катастрофира

Елена Петрова катастрофира!
За щастие не става дума за тежко ПТП с жертви - щетите са единствено материални. Ударена е предната броня на автомобила, ламарината е сериозно ожулена, видяха топпапараците на "България Днес".
Ленчето най-вероятно не е могла да реагира навреме и се е блъснала в рязко спряла кола пред нея, коментират автоспециалисти. Поне е успяла да извърти волана и не се е натресла фронтално, а странично.

Възможно е инцидентът да е по вина на Петрова, а може и тя да е попаднала на неправилното място в кофти момент. Факт е обаче, че за къдравелката това е поредната автомобилна изцепка. На 18 април 2011 г. екранната любовница на Калин Врачански от "Стъклен дом" бе хваната да шофира пияна като казак. При рутинна проверка на съвестни катаджии дъхът на Елена в дрегера показал над 1 промил алкохол. Скандално!

Истински гнусно тогава бе нейното изказване след разобличаването й като пияница шофьор. В тв обръщение към феновете си тя заяви, че "няма нищо извънредно" в цялата ситуация, че е направила "грешка". С миловидна физиономия тя призова зрителите да се усмихват и радват на живота и заяви, че при качването й пияна зад волана "не се случило нищо страшно". Нужно ли е Петрова да сгази четиричленно семейство, за да разбере, че в качването й пияна зад волана има огромен проблем?!
Взеха й книжката за година, после тихомълком й я върнаха. И ето че пак се прояви - ожулената броня е ясен белег за неправоспособност. Не е ли време Ленчето да изкара опреснителни шофьорски курсове? А покрай тях да изкара и някакви актьорски школи!

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама