Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2088295 www.bgdnes.bg

Кали чака трето дете

"Въпреки че се заклех в ефир, в студиото на "Фронтова линия" на Мартин Карбовски, да не коментирам тази тема, ще кажа за пръв път: Да, истина е. Чакам дете и съм щастлива", призна пред в. "България Днес" водещата на тв предаването "Споделено с..." по ТВ7 Кали. Тя копнее за дъщеря, но признава, че ако й се случи пак момче, няма да го върне.
"Готова съм отново да стана майка, това е най-голямата ми мечта, която приятелят ми Влади сбъдна", каза още тв водещата.

Тя е майка на двама синове - 13-годишния Георги и 4-годишния Марк, който е плод на любовта й с бизнесмена Антон Краус, син на някогашния транспортен министър Вилхелм Краус в правителството на Иван Костов.

Реклама

Двамата се разделиха с много шум в медиите преди по-малко от година. Пръв томахавката извади огорченият Антон Краус, който предостави на столичен таблоид снимки на любимата си, на които тя държи за ръка неиния приятел Влади. Нараненият мъж даде и поредица от интервюта, в които разказа, че подозира фолкпевицата в прелюбодеяние с въпросния Влади от година, който бил фитнес инструктор. Кали също отвърна на удара, като каза, че се чувствала самотна във връзката си с бизнесмена. Тя разказа, че многократно му е споделяла самотата си през сълзи, че вина според нея за отдалечаването помежду им носели и двамата. Но давена от горчилката в гърлото си, на финала Кали върнала на Антон всички придобивки от него през годините.

Днес тя отговаря на въпроса как би реагирал Антон и родата му Краус на новината за нейната бременност така: "Истината е, че не ме интересува."

Кали разказа, че синовете й вече са наясно, че тя носи плод в утробата си, и очакват появата на бебето с нетърпение.
"Влади и Жорко са заедно на море. Пратих малкия Марк за първи път на детски лагер в Слънчев бряг, а аз останах тук, за да се взема изпитите", сподели певицата. Тя учи втора година в специалността "Трудова и организационна психология" в СУ "Св. Климент Охридски". Признава, че Влади се оправя отлично с хлапетата и общува с тях като с приятели, за което му е благодарна от сърце. "Понякога и тримата са като деца, играят заедно, дори бели правят и ме ядосват. Надявам се Влади да бъде добър баща, защото той е добър човек", споделя Кали.

Кали вече е заснела всички издания на предаването си "Споделено с Кали" за юли. Не е наясно дали ще бъде водеща на изданието през новия тв сезон.
"Знаете, че лицата на този формат се избират на ротационен принцип и ако не съм аз, за мен ще е чест да представя в ефира новото момиче, което ще води предаването през годината", каза още Кали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама