Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2095453 www.bgdnes.bg

Бащата на Илия Павлов - Павел Найденов: Пропуснах юбилея на Дарина заради натравяне

Иво АНГЕЛОВ

Бащата на Илия Павлов - Павел Найденов, не е отишъл на партито за 50-ия рожден ден на бившата си снаха Дарина, научи "България Днес" от самия него. Той е пропуснал празненството, защото е бил приет в болница с хранително натравяне.

На пищно тържество в замък от 1880 г. в центъра на Рим екссъпругата на собственика на "Мултигруп" събра около 250 гости. Сред тях обаче отсъствал свекърът й, който по това време бил в болнично заведение. Той прекалил с лютата храна и се натровил с продукти, които консумирал. Найденов не успял да се включи в купона, но звъннал на Дарина да й честити кръглата годишнина.

Реклама

Вдовицата на Илия Павлов навърши 50 г. на 30 май, но събра близки и приятели на 15 юни в замъка Palazzo Brancaccio, който се намира в непосредствена близост до Колизеума.

Празненството преминава под надслов "Розата" и всичко е тематично свързано с красивото цвете, тъй като бизнес дамата е родом от Казанлък. Павлова заслепила многобройните си гости с красива рокля в розови и червени флорални мотиви. Украсата на масата и помещенията също била в изцяло розови цветове. Всяка от масите, на които седели гостите, била с име на различен вид роза. При изнасянето на тортата от небето полетели розови листенца.

Всяка от залите в замъка пък била тематично разделена, за да угоди на всички предпочитания на гостите. В едната се сервирала вечерята, втората била организирана като игрална зала казино, а в третата имало диджей и се създавала атмосферата на дискотека.

В края на вечерта всички гости получили мускалчета с розово масло в избродирана текстилна торбичка, за да имат спомен, свързан с Павлова и България.

 

И Орнела Мути на купона

Сред гостите на луксозното събитие са били легендарната италианска актриса Орнела Мути и носителката на "Грами" Саида Гарет, която е написала някои от най-големите хитове на Майкъл Джексън и Мадона.

Българските популярни лица пък били представени от актрисата и тв водеща Мартина Вачкова. Цяла вечер тя не спирала да снима с мобилния си телефон, защото била възхитена от цялостната организация и визия на тържеството.

Реклама
Реклама
Реклама