Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2121147 www.bgdnes.bg

605 дни - 605 бомби

Днес в Щатите хвърчат фойерверки и поздравления, а гражданите са умилени - национален празник им е! Но и у нас 4 юли е специален ден - "България Днес" навършва две години.
За тази крехка възраст скромното вестникарско начинание успя да разбие пазара и да се превърне в медиен фактор. "Виновници" за това са както острите текстове по най-злободневните теми, така и невероятните папарашки кадри, които чисто и просто нямат конкуренция у нас, че и на Балканите.
За 605-те дни, в които "България Днес" се появява и изкупува за броени часове от реповете, успяхме да уловим най-известните у нас личности и да ви представим ежедневието им - без грим, без режисура, без сценарий.
Угрижената жена на Баретата, синът му с ново гадже, бременната Елена на Митко Бербатов, самотната Мая Илиева, тройният убиец, повръщащата Черна Златка, Слави Трифонов с годеницата му Мартина и гардовете му, кукуригуто на Лили Иванова - тези и още много други кадри ни извоюваха мястото, на което най-четеният таблоид ще стои още дълго време - а именно, на върха!
Наздраве, читатели на "България Днес" - всичко се случва заради вас!

Снимки: " България Днес"

 

 

 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама