Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2123219 www.bgdnes.bg

Мика Стоичкова с мускулест мъжага

Иво АНГЕЛОВ

Дъщерята на Христо Стоичков - Мика, движи с мускулест мъж, видя "България Днес". Девойката се появи на промоцията на новия албум на фолкпевицата Теодора в компанията на татуирания младеж.

Мика не се отделяше от придружителя и в култовото попфолк заведение БИАД, където се състоя събитието, веднага се заговори, че двамата са гаджета. Щом видя, че интересът към нея нараства, Мика се отдели от мускулестия мачо и повече внимание обръщаше на наздравиците, отколкото на мъжката си компания. Двамата шокираха и с визията си, като знатната футболна дъщеря се появи с огромна пелерина, а партньорът й беше обул лъскави обувки на бос крак.

Реклама

Друга популярна личност - участничката в "Биг брадър" и телевизионна водеща Зейнеб, също дефилира на партито с гаджето си. Тя обаче побърза да скрие възлюбения си в най-тъмното сепаре на дискотеката. Въпреки това беше изловена от фотографите в интимна близост с непознатия мъж.

Около 300 души се събраха в заведението за представянето на шестия солов албум на Теодора "Сърце не ми остана". Изпълнителката набързо представи микс от парчетата и се сля с купонджиите.

Самата промоция изненада с пищността си. Елитни уискита и водки вдигаха настроението на присъстващите, докато замезваха с месни и рибни деликатеси.

 

 

Тъжната Алисия: Няма да се събирам с Ники


Аделина ГЕОРГИЕВА

"Не съм искала да отмъщавам на Валери и Николета с връзката си с Ники Михайлов." Това сподели ексклузивно пред "България Днес" фолкдивата Алисия, която също дойде на промоцията.

"Изглеждаш ми притеснена и изнервена", забеляза близък на чалгаджийката. Бившата футболна половинка поговори няколко минути с празнуващата Теодора, като двете обсъждаха сериозни теми. Алисия дори избърса сълзите от очите на колежката си, която се разчувства покрай промоцията на албума си.

Алисия категорично отрече слуховете, че отново се е събрала с националния вратар, и отсече: "Не ми се коментират такива неща. Не съм се хванала с Ники, за да натривам носовете на Валери и Николета. Просто не съм такъв човек. Не правя нищо в живота си, за да показвам нещо на някого. Правя нещата в живота си, защото така ми харесва", каза Алисия.

Реклама
Реклама
Реклама