Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2130085 www.bgdnes.bg

Албена Колева: Ако не беше баща ми, щях да стана страхотен плазмодий

"В тези смутни времена изпитвам особена нужда от присъствието на баща ми. Липсва ми неговият коректив. Той беше и най-големият ми критик, но това ме изгради до голяма степен като творец, като характер. Ако не беше той до мен, вероятно щях да стана страхотен плазмодий."

Това сподели пред bTV Албена Колева, дъщеря на големия актьор Тодор Колев.


Тя коментира и протестите, които близо месец вървят в столицата и големите градове на страната. „Не съм съгласна да се прави разделение на хората. Те от февруари са тръгнали на протести. И това са едни гневни хора, които не са съгласни със ситуацията в държавата. Може би повече от интелигенцията на държавата в момента е на улицата, която през февруари сякаш не бе така ангажирана. Но това е много хубаво", каза Албена Колева.

Реклама

„Няма някой, на когото мога да дам доверието си. Винаги съм гласувала с „Ако". След 1990 г. не съм давала на 100% доверието си на никого. Помня последното изказване на Филип Димитров, който спечели моето доверие изцяло. Този достоен и честен човек каза, напускайки поста си: „Оставяме тази държава в ръцете на мафиоти". Оказа се безумно прав. Къде е той сега? В трамвая - там можете да го видите. Другите ще ни смажат с лимузините си", каза актрисата.

Албена подчерта, че за изграждането на паметник на именития й баща не желае никакво спонсорство от политически партии. Това е изричната й молба. Монументът в памет на Адама ще бъде издигнат в родния му град Шумен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама