Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2136004 www.bgdnes.bg

Бившият на Десислава заряза детето

Иво АНГЕЛОВ

Бившият мъж на фолкпевицата Десислава - Михаил, е зарязал грижите за общото им дете Майки. Това разкри пред "България Днес" Жени, майката на изпълнителката.

"Михаил е пълен неудачник, който дори не може да се грижи за себе си, камо ли за дете. Той се сеща само от време на време да се вижда със сина си. Дъщеря ми няма дори преки контакти с него, а си общуват чрез детето", каза още Жени.

Реклама

Майки, който в края на този месец ще навърши 12 години, сам е осъзнал ситуацията и вече имал реална преценка за поведението на баща си. "Той е много умно и контактно дете и лесно разбира каква е ситуацията. Сам осъзна нещата, без да му внушаваме каквото и да било отношение към баща му", добави бабата на момчето.

Тя отрече появилата се информация, че Михаил съди Десислава в САЩ за родителските права над детето. Според информацията делото се води в Америка, защото момчето е родено там. Фолкпевицата научила за делото уж от писмо само преди няколко дни и останала потресена от исканията на бившия си.

"Това са пълни глупости и няма нищо вярно. От 12 години аз и дъщеря ми гледаме Майки, а Михаил дори не се интересуваше от него", коментира майката на фолкпевицата. По нейни думи бившият мъж на Десислава вече не живее в САЩ, а се е върнал в България. И допълни: "С Михаил не се обичаме, но сме запазили учтивата форма на общуване. Много хубави неща е правил за нас, но също така няма как да го харесвам заради тормоза над дъщеря ми."

"Може някога да е казвал пред свои приятели, че това е неговото дете и иска да си го върне, но според мен никога не е имал сериозни намерения за това", завърши майката на Десислава.

 

Щастлива с новия си

Фолкпевицата Десислава в момента има връзка с ММА боеца Светлозар Савов и хората около тях разказват, че отношенията им са изключително сериозни.

"За мен най-важното нещо на света е дъщеря ми да е щастлива. А Светлозар е прекрасно момче и виждам, че я кара да се чувства точно по този начин. Удовлетворена съм, когато ги виждам двамата да греят заедно", сподели щастливата Жени.

Десислава и Савов се запознаха по време на снимките за клипа й "Най-неправилният мъж". Тогава мускулестото момче се включи във видеото и веднага впечатли фолкпевицата. Двамата дори вече правят планове за по-сериозни стъпки във връзката си.

Реклама
Реклама
Реклама