Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2136375 www.bgdnes.bg

Лютаков заряза младите гаджета

Симеон Лютаков, известен с ролята си на прокурора Иванов от "7 часа разлика", има нова страст - зрелите жени. Което си е шокиращо - младите гаджета го бяха обсебили за доста дълго време.
Няколко години той бе със студентката Кристина Диманова, правеше й голи фотосесии, обичаше я лудо... Наскоро те се разделиха без много шум. Отказаха да дадат точна причина за разрива в отношенията си. А Симеон изобщо не губеше време да страда и да се тюхка.
Заби 21-годишната студентка Зорница Димитрова, с която се появи на премиерата на сериала "Фамилията". След като я представи на Ламбо, Симеон я заведе в Бургас - времето още не ставаше за плаж и затова я черпеше пастички по тамошните сладкарници.
А сега екранният любовник на Ваня Цветкова от "7 часа" ходи на разходка с жена на неговата възраст (той навърши 41 лета на 14 април). И то не каква да е мадама, а почетният ни консул в Коста Рика - Радка Маринова!


Лютаков изглежда супер щастлив до лъчезарната блондинка, с която веднага приятелите му го гаджосали на шега. "Подхождате си много, я се виж!", обяснявали му те. Мони и Радка повъртели педалите на рикша в Южния парк, където прекарали цял ден един с друг. За да не бъде подозрително, с тях била и щерката на Лютаков – Лиа, плюс още две хлапета.
Радка Маринова е човекът, който помогна на прокурор Иванов да нареди впечатляваща фотоизложба в Коста Рика преди месец и малко. Не на рикша в Южния парк, ами на гмуркане в Южното море трябва да я заведе Лютаков!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама