Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2188854 www.bgdnes.bg

И Хари стяга сватба

Бъкингамският дворец се стяга за още едно щастливо събитие тази година след раждането на малкия принц Джордж - сватбата на неговия чичо Хари.

Братът на принц Уилям има намерение в следващите месеци официално да се обвърже с приятелката си Кресида Бонас, твърдят таблоидите на Острова. 28-годишният принц и 24-годишната блондинка са твърдо решени да живеят заедно, а годежът им е въпрос на седмици.

Реклама

Според съобщенията рижавият внук на кралицата няма търпение да се отправи на ваканция с Кресида на испанския остров Ибиса. Отпускът бил планиран отдавна, но бе отложен за кратко заради раждането на дългоочакваното бебе на Уилям и Кейт. Хари се е нагърбил с организирането на щуро парти по случай раждането на бъдещия крал, но след празненството хуква на любовен отдих с Бонас.

Връзката между известния купонджия Хари и миловидната Кресида датира от една година, но по всичко личи, че принцът е хлътнал здраво. Хубавицата също не пропуска елитен купон в Лондон, а на Хари бе представена от братовчедка му принцеса Юджийн.

Кресида е наследила красотата от майка си - топмодел от 60-те години. Външно изключително прилича на предишното гадже на принца - Челси Дейв, а двете отгоре на всичко се познават, тъй като са следвали заедно в университета в Лийдс.

В началото на годината Кресида и Хари ходиха на ски в Швейцария, после се появиха заедно и на сватбено тържество. В момента блондинката изучава танци в музикална академия в Гриниуч и иска да стане професионален танцьор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама