Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2205713 www.bgdnes.bg

Рокаджийката Милена: С Нелина изпяхме анадолска мазаница

Иво АНГЕЛОВ

Рокаджийката Милена нападна фолкпевицата Нелина, защото съвместното им парче отпреди няколко години било със силно фолкаджийско звучене. Песента се казва "Приятелко, здравей".

Милена искала рок парче, в което има мотиви от българския фолклор, но накрая осъзнала, че се е получило фолкпарче. "Срам ме е, че изпях тази анадолска мазаница. На всичкото отгоре не взех нито стотинка за нея", проплака изпълнителката, която се почувствала излъгана.

Реклама

По нейни думи инициатор на дуета бил бизнесменът Коко Динев. "Навремето с Коко често играехме на карти. Той ме срещна с Нелина. Тя му беше поредното гадже. Понеже той ме помоли, аз реших да му направя услуга. Аз си изпях партията и вече оставих сами да дооформят нещата. Като чух крайния вариант, се хванах за главата и казах, че песента е отвратителна и искам да я спра. Обясних й, че не става дума за пари, а за това, че аз изобщо не искам да има такава песен. Тя ми се фръцна и се скарахме", върна лентата назад Милена.

"Определенията на Милена не могат да ме засегнат и затова няма как да се обида. Песента я направихме преди доста време. Тя дойде в заведението, в което работех тогава, и направихме записа. Хората много я харесваха, но на нея не й се понрави. Точно затова не рекламирахме песента", коментира пред "България Днес" Нелина. Според нея парчето е станало хит сред меломаните и тя не може да си обясни поведението на колежката си. По нейни думи Милена обичала от време на време да припомня за темата, но за фолкпевицата всичко е приключено.

Според Милена въпреки всичко Нелина й отговорила, че щом тя плаща, тя решава как да звучи парчето. Наскоро рокаджийката разбрала, че има право да спре песента и възнамерявала да се възползва от закона.

"Този случай няма да ме откаже да правя дуети с изпълнители от други музикални стилове. Имам песни заедно с оперния певец Ивайло Гюров, които бяха приети много добре от меломаните. А точно те са моят коректив за музиката, която правя", добави Нелина.



Емилия и Анелия се преструват за Коко

Войната между фолкпевиците Емилия и Анелия заради бизнесмена Коко Динев е фалшива и двете го играят врагини в публичното пространство. Това разкритие направи пред "България Днес" колежката им Нелина.

"Твърденията за омраза между двете са силно преувеличени. Аз лично никога не съм ги виждала да участват в скандали или да се карат по време на концерти. Тотална измислица са информациите, че двете не могат да се гледат. Аз съм свидетел на това, че те са в добри отношения, които показват по време на съвместните ни участия", коментира Нелина.

Реклама
Реклама
Реклама