Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2208982 www.bgdnes.bg

Ваня Пенева баджаначка на Анелия

Мартин Данона забрави цитрусова принцеса заради миска


Ваня Пенева баджаначка на Анелия

Чалгаджийката го изритала, след като й предложил тройка

Евелин ИВАНОВА


Най-жадуваният пловдивски ерген Мартин Данона от 2 месеца е гадже с Ваня Пенева, научи в. "България Днес". Дългокраката брюнетка, която украси красивата си глава с короната на Мис България през 2011 г., е зарязала ученическата си любов заради наследника на доставчика на мляко за фирма "Данон".
Снажният младеж стана известен не заради милионите на баща си и черното ферари, с което като бесен кръстосва новопостроените магистрални отсечки, а като любовник на фолкпевицата Анелия. Двамата имаха бурна и публична връзка, която приключи миналата година. Според близки дружки на бившата и единствена съпруга на някогашния висаджия Коко Динев Ц Анелия, сложила точка на секса с Данона след многократните му предложения и настоявания двамата да си устройват суингинг креватни приключения в негова полза. Докато обикаляли нощните заведения, Мартинчо се усуквал около по-снажни хубавици, които му се набивали пред погледа, и постоянно ги предлагал на Анелия. С препоръката да си ги поделят. "Тя беше влюбена, даже го обичаше.. И не издържа, реши, че е по-добре да се раздели с него, отколкото постоянно да се мъчи да свиква с мисълта, че може някой ден да го дели с друга в леглото", разказва колежка на Анелия.
Веднага след като хубавата певачка спря да му вдига телефона, Данона завъртя главата на русата пловдивчанка Елена Янкова. Сладкото миньонче е дъщеря на най-крупния цитрусов бос на България Сотир Янков. Преди години татко й и купи фризьорските салони "Арлет" и й повери кокетния бизнес с коафъорски услуги, пръснат из цялата страна.  
Апетитната заради имането си Арлетка преди месеци се похвали пред приятелки, че се е сдобила с диамантен годежен пръстен от Данона. Клюкарите дори заговориха и за сватба между богатите наследници.
Краят на връзката им обаче настъпи след публичния арест на фамилия Янкови. Цитрусовият бос, съпругата му и дъщеря им Мария бяха обвинени в данъчни измами в особено големи размери. Разследващите предоставиха на прокуратурата документи за периода от 1 януари 2009 до 31 юли 2012 г., които уличавали фамилията и десетина техни приближени, че са си спестили плащането на над 5 милиона лева ДДС за периода. Когато тримата бяха освободени от ареста срещу парична гаранция, Мария се оказа сам-самичка и без подкрепата на Данона.
След поредния провал на любовния фронт Данона сега се е сгаджосал с предпоследната Мис България. Колко ще продължи тази връзка и дали тя ще се навие на по-свободно поведение между постелите тепърва предстои да видим.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама