Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2211417 www.bgdnes.bg

Преслава на война с Емилия

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава се включи във войната на колежките си Анелия и Емилия, като зае страната на брюнетката, научи "България Днес".

Добричлийката решила да подкрепи Анелия, която единствена успя да сключи брак с бизнесмена Коко Динев. Именно той е причината години наред тя и Емилия да са в яростна война и да си позволяват дори да се нападат публично. Именно Емилия в момента е жената до Динев и трудно успява да прикрие яда си, че любимият й поддържа отношения с бившата си.

Реклама

"Не знам защо Емилия и Анелия се карат. Вероятно заради песни. Пък и това, че се карат, пак е преувеличено. Да не мислите, че ми е лесно с две хубави жени - една след друга. Моят съвет е - хващайте си по-грознички жени", заяви Динев, който е един от най-щедрите финансови благодетели на футболни клубове в България.

"Не съм се карал с нито една от жените си, имаме прекрасни отношения. С Анелия, с Нелина поддържаме добри отношения. А с Емилия какво да коментирам? Това, че пишат глупости за мен, не ми прави впечатление. Нека да викнем Емилия и ще видите, че е без белези", каза Динев по повод информациите, че биел сегашната си изгора.

Балансираното поведение на бизнесмена обаче не е присъщо на фолкпевиците около него. Емилия и Анелия постоянно търсели колежки, които да ги подкрепят в битката. Така преди време Галена защити Емилия, докато Камелия се изказа ласкаво за Анелия.
Най-популярното име в попфолка - Преслава, също реши да заеме бойна позиция. Тя не нападна директно Емилия, но пък реши да демонстрира близостта си с Анелия, като двете подготвят съвместно парче. Дуетът е озаглавен "Няма да съм друга" и е по музика на Николай Пашев и текст на Лора Димитрова. Двете изпълнителки вече заснеха и видеоклип, който съвсем скоро ще бъде факт в ефира на телевизия "Планета". За режисурата на видеото Анелия и Преслава се довериха на Людмил Иларионов-Люси.
Това ще е първи дует между Изпълнителката на 2012 и Музикалния идол на 2012 г., като това бяха най-големите призове на последните попфолк награди. Анелия и Преслава разкриват, че са работили дълго върху песента, защото са искали да създадат проект, който да остане във времето.

Във фолксредите вече категорично се развива информацията, че дуетът ще подразни Емилия, тъй като още една тяхна обща колежка е заела страна в двустранния конфликт. Утеха за блондинката е, че напоследък Коко Динев е умножил грижите си за нея. Той не спира да глези любимата си след претърпяната в началото на май катастрофа. Неприятният инцидент се случи в началото на месец май по време на 6-дневната великденска ваканция. Обстоятелствата около катастрофата не са ясни, но има информация, че Емилия не е въртяла волана, а е била возена от един от шофьорите на Коко Динев. Първоначално катастрофата беше пазена в пълна тайна, но в крайна сметка отсъствието на Емилия стана прекалено очебийно. Близо месец бизнесменът беше до изпълнителката, която беше спряла участията си и си стоеше вкъщи.

Бизнесменът казва, че и двете му деца - дъщерята Ивон от Анелия и синът Иван от Емилия, се виждат, но за съжаление не често.

"Имам много малко време за дъщеря ми. Но се надявам, че в бъдеще ще намеря повече време за нея", споделя Динев. Бизнесменът, който се движел с двама охранители, заяви, че слуховете за връзката му с Преслава са измишльотини. Двамата дълго бяха спрягани за нова двойка и дори им беше приписана обща почивка в Гърция, но така и не бяха приложени категорични доказателства за такава любовна авантюра.

Реклама

 

Майката на добричлийката:

Не е любовница на Коко


"Два месеца седях при нея в Пловдив. Всяка сутрин се прибираше независимо къде й беше участието. Точно тогава написаха, че е ходила с Коко в Гърция. А тя си е вкъщи, спи - на кого да вярвам, на приказки или на очите си?". Това коментира Янка Тончева, майка на Преслава.

Според нея дъщеря й не е имала връзка с бизнесмена. Родителката е убедена, защото Преслава често й споделяла за живота си. "Тя сега ме слуша повече. Преди криеха двете със сестра си, не споделяха много-много. Дано да ме послуша, като й говоря, че има - няма брак и мъж до себе си, трябва да не остава сама. Поне едно дете да роди. Аз ще й помагам, както сега гледам на сестра й детето. За мъж - не зная кой би бил съгласен да се прибира сутрин жена му, вмирисана на цигари и алкохол... Но това е пътят й", заключава философски майката на Преслава.

Реклама
Реклама
Реклама