Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2231193 www.bgdnes.bg

Американка проси за по-голям бюст

Жена от Флорида, която смята, че има малка гръдна обиколка стои на оживен път и моли за пари, за да увеличи бюста си, пише в. "Дейли мейл".

Кристина Андрюс от Пенсакола носи надпис със светлосини букви на розов фон, който гласи: "Не съм бездомна, нуждая се от гърди". Тя се движи по натоварена отсечка, за да събира пари за козметичната операция. "Просто искам по-големи гърди, защото не съм доволна от тези, които имам, и си помислих, че е добре да го направя по този начин", заяви Андрюс пред телевизия Wear-TV. "Някои хора слагат надписи, че са бездомни. Аз не съм..., така че просто съм честна", допълни тя.

Реклама

За изненада на Андрюс много щедри шофьори спирали, за да даряват пари за каузата ѝ. Макар крайната събрана сума от младата жена да не е известна, много минаващи автомобилисти спирали, за да помогнат. "Мислех си, че хората просто ще се смеят и ще продължат пътя си, но те казваха: "Хей, ето малко пари", разказва тя.

Независимо дали дарявали пари на Андрюс или не, местните шофьори не можели да игнорират надписа на Кристина. "Това е доста откачено..., то е нещо много необичайно, което не се вижда много често", каза млад автомобилист.

Андрюс смята първото си просене за успешно. Пред местна телевизия тя заяви, че дори когато не получавала пари, успявала да накара минувачите да се усмихнат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама