Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2252800 www.bgdnes.bg

Веселин Маринов и Роси Кирилова пак се събраха

Роси Кирилова ще се разхожда боса от септември, само че не по асфалта, а в къщата на най-новото музикално риалити на ТВ7, научи "България Днес".
На "Червено вино снощи пих" ще има шанса да припява емблематичният за българската естрада Веселин Маринов, издават хора от екипа на формата.

Двамата набори ще влязат в люта битка за голямата награда през есента в певческото шоу на Иван и Андрей "Музикална академия", където ще им се наложи да мерят шлагерите си с някои от най-нашумелите нови хитове и техните изпълнители.
Идеята на продуцентите от "Междинна станция" е да представят миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. Освен легендарни родни изпълнители и популярни в момента певци в къщата на риалитито ще живеят и неизвестни за широката публика таланти.

Реклама

Другите имена, които са спрягани като конкуренция на Веселин Маринов и Росица Кирилова, са тези на Глория и дъщеря й Симона, която отдавна мечтаела да се изяви в подобен формат.

За водещ на шоуто Иван и Андрей са поканили Део, който ще ги отменя в дневните епизоди, а в ролята на безкомпромисно жури ще влезе известният с хапливия си език Димитър Ковачев-Фънки.
В тежка борба за вниманието на зрителите и висок рейтинг "Музикална академия" ще влезе с шоуто "Екс фактор" на Нова телевизия, което също тръгва през септември.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама