Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2252856 www.bgdnes.bg

Юруков страшен ДЪРВАР

Иван Юруков е човек с разностранни таланти. Освен че е актьор в "Столичани в повече", той крие дърворезбарски заложби.
Тайното амплоа на чаровния артист бе разкрито от зорките топпапараци на "България Днес", за които няма скрито-покрито.

Юруков е в разгара на лятната си отпуска - още не са започнали ангажиментите му със сериала, нито тези в Народния театър. По този случай той се е махнал от прашна София, но не е отпрашил към морето. Вместо сините вълни екранният съпруг на Вили Марковска от "Столичаните" предпочете спокойствието на планината. Отиде в китно селце, намиращо се в прохладния Балкан.

Реклама

Дестинацията му е любима, от няколко години прекарва по десетина дни в една от тамошните къщи за гости. Възпитаникът на Стефан Данаилов от НАТФИЗ ходи там сам, без гаджета, приятели и роднини. Обича да релаксира сред вековните дървета в Балкана и да се концентрира за наближаващия работен сезон.

Когато на Иван, родом от Сандански, му доскучее, се прави на Исус Христос. Но не в периода му на проповедник, а на дърводелец. Даже визуално приличаше на него заради широката бяла роба, която бе нахлузил. През уикенда той реши да помогне на хазяите си, които майсторяха ракла. Със зеге в ръка и молив зад ухо актьорът професионално наряза две дъски и остана доволен.

Това обаче не му бе достатъчно и се включи в домакинската работа, изтупа покривката, сложи я на масата, подреди посуда, изми чашки за ракия...
Сутрин 35-годишният мъж не губи време в спане и размотаване. Става рано и започва да прави йога на двора - ще става дълголетник! На здравословния му акъл се вързват и други, за да се чекнат заедно с него.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама