Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2261382 www.bgdnes.bg

Гаджето на Таки тайно у нас

Гаджето на Таки - манекенката Боряна Шехтова, се прибра тайно у нас, научи "България Днес". Шехтова, която от години живее със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис, рядко идва в родината си.
Борята забрави за светския живот у нас и е неотлъчно до Таки в Дубай. Манекенката дори прибра в емирството и своята сестра близначка Анна заедно с мъжа й Георги и двете им деца. По време на кратките си визити у нас Боряна се движи с дискретна охрана. Яките момчета спазват дистанция и не ходят плътно по петите на Боряна. Винаги обаче има поне един охранител в заведенията, които посещава Боряна.

Блондинката излезе от нелегалност и се прибра за сватбата на своя роднина край София. Шехтова прекара само няколко дни у нас и се върна обратно в Дубай. Напук на слуховете, че е бременна от Таки, Боряна се появи с тясна рокля по нея. Пред своите приятели тя категорично отрече клюката, че ще дари с наследник Аманатидис.

Реклама

Роднините на Шехтова са инструктирани да не задават въпроси за личния й живот.
Никой не си позволява да пита нито за връзката й с Таки, още по-малко къде в момента е той. Служителки в модната агенция, която се води собственост на манекенката, отбиват всякакви опити за връзка с нея. Самата Боряна рядко вдига мобилния си телефон. Тя никога не е коментирала връзката си с Таки.

Единствено сестра й Анна знае подробности. За двете сестри Шехтови отдавна е известно, че са неразделни. Именно Анна бе до Боряна в най-трудните й моменти от съвместния й живот с Таки. Първо Боряна дълго време бе държана в плен на страшния бос. Тя нямаше право да се прибира в България и поддържаше връзка единствено с Анна.
Арестът на Таки бе поредното изпитание за родната красавица. По това време тя е се намирала в България, но е отлетяла за Дубай с първия възможен полет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама