Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2261977 www.bgdnes.bg

Покорен роб търси домина, която умее различни видове възли

Да намериш партньор за цял живот може да се окаже невероятно трудно. Или?

Немската авторката Биргит Адам е събрала в книгата си „Търся жена в прилично състояние" заслужаващи прочит обяви за контакт.

Представяме ви някои от тях:

Виагра - обява: „Имам виагра. Търся жена между 18 и 80."

Без секс - обява: „Жена търси слаб, честен и доста заможен мъж. Сексът не е от необходимост."

Реклама

Садо-мазо - обява: „Покорен роб търси търси домина, която умее различни видове възли."

Енергийната обява: „Женска енергия търси мъжка централа до 70, образована и с чуство за хумор."

Обява с цел наследство: „Романтиката е мъртва. Майка ми също. Мъж (42) с богато наследство."

Рожден ден - обява: „Помощ! На 6 ноември ставам на 20. Една невидима, но неумолима сила ми отмъква младостта. Коя би ми помогнала?"

Класическата обява: „Маниакално депресивен, отчаян юрист студент (27), с удоволсвие слушащ Бах, търси нея за разрушаване на социалната изолация."

Италианска обява: „Чао! Аз съм чувствителен италиански мъж (35/184/78) и търся жена за цял живот. Ти си пълничка и не се намираш хубава? Тогава моля прочети другите обяви в тази рубрика, а всички други моля да се обадят под шифър ХХХХХХ."

Реклама

Захарна сладост - обява: „Мъж търси жена над 100 килограма, която да сяда вурху мен и да размазва понички".

Честна обява: „Нисичък, пълен, плешив мъж (54) търси късогледа жена с огромен сексуален апетит."

Предизвикателна обява: „Жена християнка търси мъж християнин. Да е стабилен и устойчив на психични разстройства - чувам гласове, но държа нещата под контрол."

Силова обява: „Ако се страхувате от насилствен секс, аз не съм правилния човек за вас. (едрококалеста хоби кечистка (60), шифър 123456.) "

Селска обява: „Млад фермер със 100 декара собствена земя с удоволствие би се запознал с млада дама с трактор. Моля снимка на трактора."

Когато женихът не е можел или не е искал да заплати цената за женене, булките са се крадяли, както през Средновековието. По-късно нещата се случвали с по-малко насилие: Бащата решавал кой може да се ожени за дъщеря му.

Един вид малка революция в тези отношения настъпва на 19 юли 1695 година - появява се първата писмена обява за търсене на партньор. Първият писмен любовен повик, който показва, че оттук нататък сами ще си избираме кого да обичаме.

По това време обявата за търсене на партньор била повече търсене на брачен съюз и затова ѝ липсва доза романтичност, хумор и шармантност. Тя се появява в едно английско списание за земеделие и търговия и гласи: "Господин на 30 години с хубав имот търси млада дама със състояние от около 3000 лири".

В днешно време писмени любовни търсения на партньор звучат по съвсем друг начин. Не става дума на първо място за женене. Повечето податели на обява се радват, ако изобщо получат отговор и чак тогава може да се мечтае за развитие на по-трайна връзка.

За да увеличат шансовете си, необвързаните посягат към особени методи. Те са палави, особено смешни, дебелашки или супер шармантни, както разкри Биргит Адам.

Реклама
Реклама
Реклама