Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2273428 www.bgdnes.bg

Надникни в Стъклената къща на "ВИП Брадър"

Трима мъже и три жени ще прекрачат утре прага на Стъклената къща на "ВИП Брадър". Те ще живеят там през следващите две седмици. Престоят им в новия дом ще е съпътстван с много мисии, предизвикателства и гостувания на известни личности, съобщиха от Нова телевизия.

За първи път днес продуцентите представиха стъклената къща, в която ще живеят съквартирантите. Тя е разположена в столичен мол и е обзаведена с част от мебелите от апартамента на Памела Андерсън от предишния сезон на шоуто.

Реклама


 
 

Феновете, преборили конкуренцията, и получили шанс да живеят в къщата, ще бъдат представени в понеделник в сутрешния блок на телевизията. Техните истории ще разкаже водещият Ники Кънчев.

След края на първата седмица зрителите ще изберат кои трима от тях да продължат напред. Те ще съжителстват всеки ден с по една известна личност, сред които синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова и плеймейтката Златка Димитрова.

ВИП-личностите ще бъдат и специалното жури, което ще определи кой от тримата оцелели съквартиранти ще влезе в истинската къща на "ВИП Брадър".

Шоуто с известни личности започва на 16 септември.

 
 
 
 
 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама