Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2297191 www.bgdnes.bg

Никол Кидман ожули колене

Папарак за малко да смаже холивудската звезда Никол Кидман с колело.

46-годишната актриса преживя шокиращ инцидент в Ню Йорк, където пристигна за традиционната Седмица на модата. Пред хотела си тя беше блъсната и съборена от велосипедист, който бързал да я щракне с фотоапарат, писа в. "Дейли мейл".

Австралийката, покатерена на високи токчета, се срина на земята, но за щастие падна на мокета пред входа, който омекоти удара. Охраната на тузарския хотел "Карлайл" успя да я вдигне. Бързо пристигнаха полиция и линейка. Никол се прибра в хотела с една обувка, а вътре й бе оказана медицинска помощ заради дребни охлузвания.

Реклама

Велосипедистът Карл Ву е папарак на свободна практика. Той бързал именно за да успее да направи няколко кадъра на Кидман. Според светския сайт Ти Ем Зи звездата е доста ядосана от случката и е решила да съди фотографа за нападение.

Срещу Карл Ву засега няма подадена жалба, а ченгетата само му лепнаха глоба за каране на колело по тротоара. В Ню Йорк велосипедистите могат да се движат само по шосето.

Преди инцидента Кидман се появи на ревюто на любимата си марка "Келвин Клайн" в рамките на Седмицата на модата. Компания й правиха колежките Наоми Харис и Руни Мара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама