Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2300525 www.bgdnes.bg

Мишо Шамара и Павел Чернев в къщата на "Вип Брадър"

Днес стартира новия сезон на реалити формата "Вип Брадър".

До момента в къщата влязоха социоложката Мира Радева  със съпруга ѝ Иво и рапърът Мишо Шамара, който през последните месеци се превърна в едно от лицата на контрапротеста в подкрепа на правителството на Орешарски.

Той отново се обяви в подкрепа на кабинета и бе категоричен, че падне ли БСП, Борисов отново ще поеме властта.

Реклама

Мира Радева бе очарована от къщата и я определи като "хай". Тя посрещна рапъра с въпроса "Ти знаеш ли, че сме градски?". Той отвърна с "Къде си, бе, Варна?".

Трети влезе мултимилинерът Пламен, който каза, че е постигнал американската мечта в Нова Зеландия. Той сподели, че на 18 години е напуснал България, а на 20 вече е предприел първия си бизнес. Според Пламен успехът се корени в това да бъдеш себе си.

Така бе представен младият Пламен.

Оказа се обаче, че той е поставено лице на "Вип Брадър". И не е никакъв предприемач. Той ще плете интригите в къщата, а зрителите ще сами ще решават какви задачи да му бъдат поставени.

Четвърти в къщата влезе бившият депутат от "Атака" и лидер на партия "Свобода" Павел Чернев. Той описа ситуацията в България чрез цитати на Ботев и Вапцаров и заяви, че национализмът трябва да бъде ежедневие.

Очаквайте подробности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама