Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2301015 www.bgdnes.bg

Емануела двойничка с Адриана Лима

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емануела успя да отслабне с цели 11 килограма през последните месеци, научи "България Днес". Новата визия на изпълнителката веднага беше забелязана. Емануела вече може да се похвали, че си има двойничка - световноизвестната бразилска моделка Адриана Лима.

Върли фенове на фолкпевицата забелязали, че двете имат сходства във визиите си. Почитатели дори се появявали на нейни участия с плакати на Лима, за да покажат на любимката си, че може да се мери по хубост с най-големите красавици в света.
Връзката на певицата с известни личности е още от раждането й - тя е кръстена на героинята от еротичната класика "Емануела".

Реклама

Чалгарката не само е свалила значителна част от теглото си, но се е и стегнала. Впечатление прави, че е заякнала и в ръцете, където може да се похвали с добри бицепси.

"Стопих се от много участия. Нощните ангажименти в заведенията ме изморяват, но добре се отразяват на тялото ми. Краката ми пък станаха толкова мускулести благодарение на тренировките на високи токчета", коментира в типичния си положителен начин изпълнителката. Тя разясни, че не й остава време да яде и това се отразило веднага на стрелката на кантара.

Фолкпевицата коментира и появилите се напоследък слухове, че чака дете от съпруга си Никола. "Не съм бременна. В страхотна форма съм и няма как да чакам дете", разясни Емануела.

 

5 бона за гривна

Емануела може да се похвали и с пълно щастие в личния си живот. Двамата с Никола скоро ще отбележат първата годишнина от брачния си живот и нещата между тях вървят по мед и масло. Младата й половинка решил да й засвидетелства любовта си, като й направил скъп и уникален подарък. Емауела получила златна гривна, за която Никола броил 5000 лева. Уникалното бижу впечатлява с размерите си и стила на изработка. Певицата е толкова щастлива от новата си гривна, че вече повече от седмица не я сваля от ръката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама