Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2301748 www.bgdnes.bg

Иво Аръков забърса дъщерята на Стоичков

Актьорът Иво Аръков, който нашумя като лошото момче в култовия тв сериал "Фамилията" и ролята си в "Кецове", заби дъщерята на Христо Стоичков. Мика и Иво загатнаха със снимки във Фейсбук за връзката си, но те бяха прекалено загадъчни и само подпалиха фитила на феновете им. Техни приятели обаче издадоха, че двамата споделят едно легло от около месец.


Двамата се издадоха и със стихчета, които посветиха един на друг във Фейсбук. "Да тръгнеме! Аз трябва да говоря,защото става нещо страшно с мене. В една следкарница със много хора да седнеме, притиснали колене. И с треперящи лакти върху кръга на масата - с димящите кафета - ще ти разкажа как Една излъга сърцето ми, че била Жулиета!", написа актьорът под фотос на който целува женска ръка.

Мика също като Иво Аръков очевидно се впечатлява от римите. Тя отвърна: "Ах, колко дълго, дълго сме живели на сцената в различните спектакли! Кога луминисцентните кристали заместиха мастилените факли? И ти - красив във техните сияния - дойде при мене като от безкрая... За щастие ли, или за страдание - не зная?".

Влюбените ревниво крият връзката си от страх да не съсипят отношенията им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама