Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2305240 www.bgdnes.bg

Пищна сервитьорка побърка врачани

Пищна сервитьорка от Враца вдигна либидото до краен предел на съгражданите си. Цвети Цолова развя 110-сантиметров бюст пред онемелите врачани в най-гъзарското заведение в града на Ботев - "Тракийската принцеса", и си спечели стотици ухажори.

Още по-голяма популярност напращялата врачанка придоби, след като публикува горещи снимки от лятната си почивка на страницата си във Фейсбук. На фотосите, публикувани в tribali.info, знойната красавица показва прелести, които биха разтуптели и най-закоравялото мъжко сърце.

Реклама

Носителката на щедри природни дадености позира на снимките с тигров бански и е притиснала пищната си гръд, оформяйки още по-красива гледка за закоравелите си фенове.

Известността обаче се отрази зле на сексапилната брюнетка, която се оказа с по-лабилна психика. Момичето бе засипано с неприлични предложения и десетки покани за приятелство във Фейсбук. От ухо на ухо се разнася мълвата за пищната сервитьорка, а заведението се пълни още повече от желаещи да зърнат отблизо горещата плът на Цвети.

Това разстрои момичето и то избяга от работа. Два дни поред тя е в депресия и не спира да плаче пред колежки и приятели. Разочарована е и се е скрила от хорските погледи, разкриха пред "България Днес" нейни близки.

Собственикът на "Тракийска принцеса" пробвал да лобира за свалянето на снимките от сайта, но ударил на камък.

"Снимките са публикувани от самата Цвети в публичното пространство, искаше хората да й се радват и завиждат на сочните й форми, сега и да се оплаква е късно", споделиха още приятелите й.

Реклама
Реклама
Реклама