Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2310443 www.bgdnes.bg

Малък Тошко пресуши бутилка вино

Тодор Славков мина само на вино! Вместо досегашните му фаворити уиски и бира той вече предпочита да набляга на сравнително по-слабия гроздов сок.
Братът на дизайнерката Жени Живкова показа новата си страст на ревюто й в сряда вечерта. След като изгледа новите тоалети на Жени, Славков се сля с тълпата по време на почерпката след това.

Сипейки лаф след лаф, левентът позабавлява барманите, а за финал тресна празна бутилка от вино на бара и отсече на персонала: "Разменям празна за пълна." Шегата му доста се хареса на сервитьорите, които веднага приеха сделката и му дадоха нова.
Винената диета се отразява добре на Тодор Славков, който изглеждаше видимо поотслабнал от времето, в което предпочиташе да пие бира.
Малък Тошко не пропусна да се отчете и със снимка със сестра си Жени. Докато позира до дизайнерката, той отново шеговито подхвърли, този път към фотографите: "Може да ни снимате, но срещу 4 лв. на човек." Веднага след като позира, той хукна забързано към тоалетната.

Реклама

Малък Тошко дойде сам, без съпругата си Силвия на ревюто. В същото време дъщеря му Катерина седеше на първия ред заедно със свои приятелки и през цялото време се кефеше на моделите на леля си. Внучката на Людмила Живкова е първи клас в Италианския лицей. В края на вечерта тя изтича при баба си - вдовицата на Иван Славков-Батето Валя. Тя с удоволствие отмени Малък Тошко в гледането на детето. 

 


Биляна Йотовска плаши с бицепси

Впечатляващи бицепси извади манекенката Биляна Йотовска, която също дефилира на ревюто. При всяко позиране мускулите й стърчаха плашещо и съвсем не подхождаха на официалните тоалети, които носеше. Моделката, чийто съпруг е шампионът по културизъм Димитър Димитров, явно е попрекалила с упражненията, коментираха присъстващи.

 

Правнучката на Живков дефилира

По-малката дъщеря на Жени Живкова Ц Андреа, се включи в ревюто като манекенка. Също като майка си и тя е миньонче, затова се качи на ужасно високи обувки, на които едва ходеше. Притеснението от излизането на сцена за Андреа бе видно, но момичето устиска и не направи нито един гаф. Това не е първото дефилиране на правнучката на Тодор Живков. Тя и преди е представяла тоалети на майка си.

 

Мика Стоичкова се крие

Друга звездна щерка - тази на Христо Стоичков, Мика, се опита да се скрие, докато си избира тоалети. Тя дойде с достатъчно закъснение, че да се промъкне на мястото си незабелязана. Мика не пропусна да щракне няколко засукани тоалета, които явно иска да прибави в гардероба си. Въпреки старанието си обаче брюнетката не остана незабелязана най-малко заради яркожълтата си рокля.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама