Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2311362 www.bgdnes.bg

Стойко спал със 700 жени

ВИП брадърът и бивш футболен национал Стойко Сакалиев е спал с близо 700 жени, твърдят негови приятели. Любовните подвизи на Саката започват от тийнейджърските му години в Бургас, когато без проблем забива ученичките със сините си очи, чувство за хумор и чар. За броя на жените на Стойко се носят легенди, а самият той признава, че не помни колко мацки е вкарал в леглото си. 


"Не съм Митьо Пищова, за да си водя бележник, но смея да твърдя, че съм доволен от това, което ми се е случило досега с жените - казва 34-годишният бивш футболист. -  Ако кажа 1000 бройки, някой ще каже ДДа, бе, да!У; ако кажа само 20 - други ще кажат: ДДа, бе, да!У, така че това нека да си остане една моя малка тайна засега..."
Хроникьорите на Саката обаче твърдят, че той е заковал бройката на 700. Плейбоят признава, че най-дългият период, в който не е пипал жена, е два месеца. Близо 15 години Стойко вършее из София и Бургас, обича да излиза по дискотеки и пропуските му на нежния фронт се броят на пръсти. На няколко пъти Сакалиев имаше сериозни връзки, вдигна сватба, развали годеж... Стойко има четиригодишен брак с бургазлийката Жулвена, от който се ражда дъщеря му Любомира. Именно малката Люба е единствената жена, която може да задържи Саката до себе си. Тя основно живее с майка си, но има много силна връзка с баща си. Стойко истински забавлява малката си принцеса и използва всеки удобен момент, за да са заедно.
Известни трудности със свалянето на жени Сакалиев изпитва единствено в Полша, където играе една година. "Полякините са много хубави, но с тях е малко по-трудно - признава футболистът. - Българките са лесни." Любовните подвизи на Стойко се пренесоха и на малтийския остров Гозо, където той игра една година и завърши кариерата си с купа.
ВИП брадърът имаше и още една сериозна връзка - с момиче на име Рая. Двамата бяха заедно около две години, сгодиха се, искаха бебе. Саката обаче трудно може да бъде укротен и би шута на брюнетката. Сега футболистът отново твърди, че има сериозна приятелка, но въпрос на време е и тя да стане бивша.

Пейчо заби жена му, сестрата и братовчедката

Един мъж никога няма да бъде забравен от семейство Сакалиеви. Той носи звучното име Пейчо Делиминков и също е бивш футболист. Първоначално Пейчо е две години гадже със сестрата на Стойко - Марина.

След това забива жена му Жулвена, която вече е разведена със Саката. От любовта между двамата се ражда още една дама - малката Боряна. Но на Жулвена явно не й върви с мъжете и скоро след раждането е изоставена от Пейчо. За щастие двамата не сключват брак, тъй като Делиминков бил против. Сега бившата съпруга на Сакалиев живее с двете си момиченца от двама различни мъже. Говори се, че плейбоят Пейчо е спал и с братовчедката на Сакалиев - фолкпевицата Гергана. Връзката между двамата обаче не е потвърдена.

Реклама

ВИП жените на футболиста

Стойко Сакалиев е бил с не една и две известни български дами. Футболистът дипломатично отказва да спомене имената им, но въпреки това част от връзките му излязоха наяве. Говори се, че през леглото на Стойко са минали Катето Евро,  Соня Васи, брадърката Зейнеб, Мис България Елена Тихомирова и певицата Ваня Щерева, в чийто клип дори се снима.


Всички те бързо-бързо омръзнаха на Сакалиев и плейбоят се отправи към нови предизвикателства. Заради безспорния си талант да омагьосва жените през 2007 г. Сакалиев попадна в Топ 10 на класацията за най-големите свалячи на списание "Плейбой".

Гергана също го урежда

ВИП брадърът жънеше победи на нежния фронт и благодарение на братовчедка си Гергана. Преди десетина година фолкпевицата беше на върха на славата, от което намаза и Стойко. Чаровникът записа сериозен брой свалени мацки от компанията на братовчедка си, която, естествено, излиза само с красавици. Въпреки това Сакалиев признава, че фолкпевиците

не са негов тип жени.
Двамата с Гергана са изключително близки и често излизат заедно. Тя и Стойко израстват заедно като деца и не спират да правят пакости. Една от най-запомнящите им случки е, когато Сакалиев завързва братовчедка си в едно мазе и тя за малко не се удушава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама