Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2319022 www.bgdnes.bg

Мира Радева и Павел Чернев се хванаха за гушите

Лют скандал се разрази в къщата на "ВИП Брадър", след като Мира Радева чу запис от разговор, в който Павел Чернев обижда нея и семейството й. Бившият депутат от "Атака" бе стигнал до крайна откровеност, която обаче не остана скрита от съквартирантите.

В поредната игра участниците в шоуто чуха пикантни разговори, които са се водили в къщата до момента.

В един от тях Павел Чернев заяви следното: "Мира Радева е една мърша! Агенцията й манипулира резултатите от проучванията, аз съм си патил от такива неща. И дъщеричката й на 20 години, а се държи като тийнейджърка, пикла! Дошла мама да я промотира".

Мира Радева се обиди ужасно от чутото за нея и дъщеря й Анна и поиска сметка от Павел Чернев. Той обаче не се притесни, не се опита да се оправдава, а директно и каза в очите, че не може да понася такива като нея, защото е корумпирана и се вре навсякъде.

"Защо нападаш детето ми?", попита Мира Радева. Ваня Червенкова опита да се включи в ожесточения спор, но Павел Чернев отсече: "Ти да мълчиш, че и за теб колко неща знам!"

Реклама

Накрая все пак Радева и Чернев опитаха да изяснят ситуацията на четири очи.

"Това, че съм обидил детето ти, сега като помисля, не е правилно да се говори така. Конфликтът ми е с теб, сега те опознавам като човек. Но теб като политическа проява не мога да понасям. Защото вие сте купени. Вие сте платени.", обясни бившият депутат от "Атака".

"Имаш ли валерианче, притеснява ме, че си много червен.", контрира го социоложката. Тя заяви, че е свикнала с непрестанните нападки срещу нея.

"Притеснен съм, защото това беше удар под кръста.", отговори й Чернев. Той не й спести критиките и повтори мнението си, че е корумпирана, че взима пари, за да изкривява рейтингите.

"При мен са идвали твоите колеги, ти си прекалено голяма, за да дойдеш при мен", добави той.

"Ама това са глупости, коя съм аз, каква голяма съм аз?!", отвърна Радева.

"Кой не слиза от екраните да коментира политиците - ти или аз? Вие сте демоните на политиката, бе мила!", отсече Чернев.

Все пак двамата съквартиранти се помириха. Павел Чернев предложи: "Дай да те прегърна!", а Мира Радева отрони: "Няма повече така да си говорим."

Реклама
Реклама
Реклама