Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2319522 www.bgdnes.bg

Жената на Миро си смени фамилията

Борислав РАДОСЛАВОВ

Жената на Мирослав Найденов си върна моминската фамилия. Ветеринарният лекар д-р Нина Найденова използва старата си фамилия Дариткова.

Специалистът по животински болести е разделена с лидера на вече официално учредената партия БАСТА Мирослав Найденов, но двамата са се уговорили да не се шуми около случая заради политическата кариера на земеделския ексминистър, научи "България Днес" от приближени на бившето семейство.

Реклама

Ето защо официален развод няма, но Миро си живее с красивата любовница от земеделското министерство, споделиха още приближените на бившия аграрен министър.
"Каквото е станало, си е между нас. Не мисля, че е редно да коментирам, защото думите ми се изопачават", лаконично заяви пред "България Днес" вече бившата любима на Найденов.

На три пъти пред репортер на вестника тя използва фамилията си Дариткова вместо Найденова. Дори при обръщение с д-р Найденова следва отговор "д-р Дариткова е на телефона".

В края на април бившата изгора на Найденов, която е сестра на депутатката от ГЕРБ Даниела Дариткова, пусна отворено писмо до медиите.

"Не съм подала молба за развод с Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми", заяви съпругата на бившия земеделски министър.

Реакцията й бе провокирана от интервю на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, в което той заяви, че е поканил Мирослав Найденов на своя рожден ден в началото на април от съжаление, тъй като му предстоял развод.

"Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи", казва Найденова-Дариткова.

Реклама

Пред вестника тя пожела успех на Мирослав Найденов в новото му политическо поприще. "Всеки сам избира своя път, дано да е успешен", каза съпругата му.

От своя страна лидерът на БАСТА коментира пред "България Днес", че не прави чест на Цветанов да коментира него и семейството му.

"Аз не коментирам Цветанов, жена му и децата му. Нека да не го прави и с мен", заяви бившият гербер.

Реклама
Реклама
Реклама