Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2320333 www.bgdnes.bg

Магда се върна при Красьо Черния

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Магда и бизнесменът Красимир Георгиев - Красьо Черния отново са заедно, видя "България Днес". След няколкогодишна раздяла двамата отново демонстрираха близки отношения, и то на публично място.

Отношенията на двамата лъснаха по време на партито за 30-ия рожден ден на изпълнителката на тоталния хит "Нямам душа". Магда събра най-близките си приятели и колеги в известен столичен пиано-бар и сред гостите се появи бизнесменът.

Реклама

Красьо Черния, който нашумя с известните личности в телефонния си указател и бе разследван за лобизъм в съдебната система, почти цяла вечер не се отделяше от любимата си. Двамата бяха разделени само в моментите, когато тя беше на сцената и представяше най-големите си хитове и поздравяваше с парчетата гостите си.

Магда видимо сияеше в компанията на стария си нов любим. Двамата нежно се докосваха и затвърдиха народната мъдрост, че старата любов ръжда не хваща. Гостите се радваха да видят как Магда леко обвиваше с ръце любимия си и нежно го галеше с ръце по лицето.

Пукнатините във връзката между певицата и любимия й се появиха малко след избухването на скандала през 2009 г. Раздялата им стана тихомълком, но вече е в миналото и двамата отново са заедно.

На рождения ден на Магда Красьо Черния танцуваше на песните на любимата и се радваше на компанията на популярен бизнесмен - Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки. Двамата дори и припяваха на някои от хитовете.

Партито имаше двоен характер за изкусителната певица - от една страна, тя отпразнува рождения си ден, а от друга - 10 години от старта на своята музикална кариера в "Пайнер".

На партито присъстваха много звезди на телевизия "Планета".

Самата певица се кипреше в два прекрасни дизайнерски тоалета, които подчертаваха перфектната й фигура. Тя бе затрупана с безброй букети и подаръци.

Реклама
Реклама
Реклама