Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2322397 www.bgdnes.bg

Гадже на наркобос бие чалгарка

Гаджето на най-големия наркобос на Балканите Чезим Османи преби култовата сръбска турбофолк певачка Ана Николич, след като тя се заигра с любимия й.
Брюнетката Манда Попович, която официално се води за любовница на мафиота от албански произход, оскуба косите на конкурентката в черногорския курорт Будва. Партньорката на известния и под името Феликс бандит разбрала от приятелки, че предишната вечер в местна дискотека Николич най-безочливо го сваляла, въпреки че е наясно за връзката им. Съпроводена от солидна охрана Манда нахлула в хотела, където певицата отмаряла по време на лятната си почивка и без особени проблеми разбрала номера на стаята й. Разярета любовница нахълтала вътре и започнала саморазправа.
"Наистина се стигна до неприятен инцидент, но се разминах само с драскотинка", коментира Николич. "Слуховете, че ме е пребила са силно преувеличени", допълва блондинката. След боя Ана експресно се завърнала в Белград. "Такова поведение е недопустимо. Ще заведа дело срещу всички, които нахълтаха в стаята", категорична е родената през 1978 г. в Ягодина сръбска изпълнителка.
Последната клюка от Белград гласи, че Попович тези дни е кацнала в сръбската столица с намерение да довърши започнатото в Будва. Тя останал шокирана когато разбрала, че Николич отново е била в объкржението на Османи, който тези дни имаше тайна среща с шефа на полицията в Сърбия. Манда впрегнала всичките си връзки за да разбере местонахождението на чалгарката, но навсякъде удрала на камък, защото изпълнителката на "Шизофрения" е потънала вдън земя и никой не знаел къде е.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама