Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2327922 www.bgdnes.bg

Българката Данина виси на куки, забити в кожата й

Българка е живяла в Ирак два месеца преди нападението на съюзниците срещу Саддам Хюсеин, за да бъде част от неговия жив щит срещу американските бомби. Тя е българката Данина, която сега има ново хоби - да виси на кожата си. Това стана ясно от представянето на жената при участието й в студиото на "Всяка неделя".

"Бях убедена в някои неща и затова отидох в Ирак при Саддам", поясни Данина. Според нея, ако я поканят по подобен повод, няма да приеме.

"Това е древна традиция, да се виси на кожата", твърди Данина. Тя съобщи, че е висяла така три пъти досега. Куките са специални, потвърди любителката на силни усещания. Според нея, те се използват за лов на акули.

Реклама

Раната зараства бързо, за два-три дена след висенето, каза още тя. Човешката кожа е много еластична и издръжлива, макар че моята тръгна да се къса, защото се залюлях силно, уточни Данина. Ако има болка, тя е в началото, след това кожата изтръпва и се чувстваш много щастлив горе, сподели тя.

Най-тежко е като стъпиш отново на земята, защото чувстваш цялата си тежест. Докато съм горе чувствам тотално щастие и еуфория, продължи Данина. Повечето хора могат да опитат този експеримент, смята тя. Това не е толкова лудо, колкото изглежда, смята любителката на пиърсинга и татуировките.

Според нея, по този начин тя се опитва да преодолее свои страхове, които са я тормозили с години. Например болката се побеждава чрез висенето на кожата си, уточни Данина.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама