Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2328478 www.bgdnes.bg

Ще чук*м Лияна!

Кой е той?

Димитър Маринов-Пищова е роден на 15 август 1955 г. в село Караисен, Търновско. Разведен, има син на 20 години - занимава се с бизнес. Средното си образование е завършил в Габрово - Техникум по механотехника, след това и Икономическия институт в Свищов, специалност "Научна организация на икономиката". Собственик е на две заведения, едното от които е УЗаведението на народаФ, в което цените са ниски, за социално слаби, а другото заведение се намира в с. Арбанаси и се нарича "Райски кът". За себе си казва, че обича жените и приятелите си повече от всичко. Слабост са му бедните хора, инвалидите и ромите.


Борислав РАДОСЛАВОВ


- Здравей! Организира конкурс за Мис Фотомодел в Слънчев бряг наскоро. Как мина?

Реклама

- Много добре, имаше 35 участнички. Осем дни подготовка по 6 часа на ден. Три колелета получиха призьорките. Победителката взе 3000 лв., втората 2000 лв. а третата 1000 лв. Спонсорите подариха банските и роклите на участничките.

- Не си ли хареса някоя от тях?

- Не, където работя, не се занимавам с моделите, защото това ми е бизнесът и нямам право да мешам нещата.

- Сподели пред "България Днес" преди време, че ще снимаш порно в Унгария. Докъде стигнаха нещата?

- Чакам отговор от унгарска фирма да ме извика. Моделките ще бъдат от Чехия, Полша, Унгария и Русия. Ще снимаме в Унгария и на гръцкия остров Миконос, където имам приятел. Чакам снимки на българките, още не знам кои ще бъдат.

- А пари за финансиране откъде ще вземеш?

Реклама

- Чакам българин да даде парите. Той е мой приятел и от 40 години живее в Унгария. Той е от Поликраище. Гледа градини и продава зеленчуци от 40 години, много богат човек е. Каза, че вече иска купони, веселба и развлечение.

- Колко ще излезе "розовият" филм?

- Зависи какви хонорари ще плаща, но към 200 000 евро някъде. Той ме нае мен, щото в България съм секссимвол и в младежките години бяхме заедно. Навремето детската ни мечта беше да направим много модерен порнофилм. А вчера оправих 3394-та си жена.

- Каква ще е твоята роля?

- Аз ще ги командвам - ти направи това, ти се надупи, разкрачи се, обърни я отзад... Нещо като сценарист.

- Как си представяш сцените?

- Трябва да има много еротика, защото грубият секс ще отврати нещата. Искам много море и пясък. Да бъде като филм. Качва се на колата една двойка и отива на ресторант. Заглеждат се с хора от съседната маса, хвърлят си погледи. После отиват вече смесените двойки в отделни спални. Едните се почват, а другите надничат през отворената врата. По едно време се включват и те. Реален ще бъде филмът, около 25 минути.

- Само един филм ли?

- Не, ще снимаме шест филма по 25 минути. Цял сериал. Затова ще има осем двойки. Накрая всички се запознават, събират се и започва груповият секс. Всеки го прави с когото и както иска.

- Тук няма ли да се включиш и ти?

- Ако някоя много ми хареса, вадя голямата любовна писалка и я разцепвам. Щото унгарците са слаба ракия. Най-много да ми хареса някоя руския, направо ще я скъсам. А след снимките, по време на банкета, ще ги поря всички тайно в моята стая.

- Колко пари ще изкараш от цялата работа?

- Повече го правя да си начеша крастата и да си довърша детската мечта. Исках да имам плейбой барове, ресторанти, кръчми. Тая мечта е завършена. После исках да имам модна агенция, намерих пари и я купих. В моята агенция исках да няма проститутки и к*рви, а да бъде чиста и така и стана. Абе към 20 000 евро ще ми останат.

- Къде ще се излъчват филмите?

- Само по каналите, които още излъчват порно - германските и испанските. По кабелната унгарецът ще си решава, щото той влага парите и трябва да си ги възвърне.

- Кога ще удариш 5000-та бройка?

- Лошото е, че аз ч*кам само разведени, прясно женени или млади студентки, за да им покажа, че няма любов и да забравят за мъжете и любовниците си. Нацепвам ги здраво. Понеже никога не съм се занимавал с моделки и никога не съм оправял моделки, затуй бройките вървят по-бавно.

- Още ли си толкова щедър към жените?

- Напоследък съм още повече. Купувам им телефони, палта за зимата. Вчера купих четири чифта ботуши за четири момичета, оня ден взех четири модерни телефона, по 800 лева. Водя ги на Арбанаси. У дома са четири кандидат-студентки - от София, Варна, Бургас и Враца. Четири дни са у дома, напълнил съм джакузито с мляко, рози, мажа ги с мед, храня ги с ягоди. Голямо ч*кане, направо ги разпилях. Трябва да се ч*ка, щото сексът е здраве.

- Значи ползотворно е било лятото?

- Ооо, да. Запознах се с 20 много хубави момичета в Слънчев бряг. Повечето от София, Пловдив и Бургас. Порих 20 хубави мацки. Но те бяха по-големи - от 24 до 27 години. Всичко правеха, страшна работа.

- Сега мислил ли си за нова сватба, като казваш, че няма любов?

- Абе няма любов, ама си харесах в Банско една мадама. Беше екскурзиантка и дойде в механата на моя кръстник Върбан Даков. Понапих я и я оправих. Обича и груповия секс. Тя е от Банско и работи в голяма фирма. Всеки ден се чуваме и отивам сега три дни да се усамотим в джакузито. С нея мога да направя една сватба, ако иска, за панаира. Да мога да я опъвам законно. И сватбата пак ще бъде в Банско, като първата. Направихме я с 20 агнета, един тон вино, 500 кг ракия, 500 кг домати и 500 кг краставици. Всичко изядоха.

- Дата измислил ли си?

- Да, на 3 март ще я направим, тогава беше родена майка ми, Бог да я прости, в нейна чест. Ако туй момиче иска, но то тя си е мераклийка. По цял ден секс, само става да яде за малко и пак продължаваме. Ще викна телевизия да сложи една камара и като я джаскам в джакузито, и като я мажа с мед, да видят, че ми е голяма писалката, че има рози и мляко и да знаят, че всичко е реално.

- Значи правиш "ВИП брадър" в джакузито?

- Да, абсолютно. Ей, много ме е яд, че не влязох във ДВИП брадърУ сега. Имах възможност, ама сега съжалявам. Заради Лияна, дето така хубаво се дупи на камерите. Щях да я ч*кам пред камерите, да знаеш. Как обича да си пийва, както е разгонена ку*ка и се умилква на оня педе*аст Мариан и готиния пич Тервел. Щях направо да я нагъзя на дивана. Щях да я шляпам навсякъде пред камерите, пред цяла България да гледа. Тя като ми види големия питон, сама ще се наведе.

- Засега обаче никой не се престрашава в къщата...

- Няма кой да го направи. Тервел е сериозен човек и си обича жената. А пък оня пед*ераст и да я хваща за циците, трябва някой него да оправи. Ако ми плати, ще го резна аз. Ще го взема модел при мен и ще го оправям.

- А правил ли си го с някоя от участничките?

- Не. Ваня Червенкова ми е приятел от дълги години. Социоложката Мира Радева е луда, ходим по предавания с нея. Всички певци са пели при мен. Футболистът Стойко Сакалиев ми е приятел, ама той е малко лаладжия. Имам приятели от селото на Станка, тя е много добър човек и достойна за уважение. България трябва да й сваля шапка. Другите са безлични и смешници.

Реклама
Реклама
Реклама