Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2328639 www.bgdnes.bg

Любо Нейков се крепи НА ХАПЧЕТА

Любо Нейков е на хапчета!
Неуморните топпапараци на "България Днес" изловиха шефа на "Комиците" да пазарува лекарства през уикенда.
На масивния актьор от "Столичани в повече" му прилоша, веднага се качи на черния си джип БМВ и отпраши към аптеката. Откакто е на екран с "Голата истина", конкурентното предаване на "Господари на ефира" с Рачков и Зуека, Нейков не кара сам колата. Наел си е шофьор - къде от тарикатлък, където от притеснение, че може да вдигне кръвно, докато е на път.


Любо знаеше какво търси, влезе и излезе от аптеката буквално за две минути. Стискаше няколко червени кутии лекарства, както и един лъскав блистер с гигантски хапове. Не посмя да ги изпие в колата, изтрая, докато се върне вкъщи.
Кръвно, високо като Айфеловата кула, мъчи Нейков. От години телевизионерът се задъхва, пищят му ушите и го боли глава редовно, угрижени са хора от обкръжението му и добавят: "Любо е подложен на невероятен стрес покрай работата си."

Реклама


И наистина - няма сфера, в която актьорът да не се е изявил. Като продуцент в "Дрийм тийм" с Евтим Милошев той прави освен "Комиците" и "Столичани в повече" още: новия сериал на Любен Дилов-син по ТВ7 "Секс, лъжи и тв", "Нека говорят с Росен Петров", лентата "Дървото на живота", както и "Сървайвър". На 25 октомври  ще е премиерата на "Скакалци" в Сатиричния театър "Алеко Константинов". В представлението ще се изявят Христо Гърбов, Албена Павлова, Август Попов, Ненчо Илчев, Петьо Петков-Шайбата и други.


Но как Нейков да се оплаче, като получава прещедри възнаграждения? Мълвата носи, че за всяко предаване на "Голата истина", където си партнира с милионерската наследничка Ели Гигова, той прибира по 15 бона.
Свръхнатовареността на комика се превръща в свръхтегло. Не само че не е свалил от миналата година, когато удари 140 кила, ами сега пак е качил. Кантарът вече кове 150 килограма и няма изгледи трупането на маса да спре скоро. Лека-полека Нейков губи образа си, променя му се физиономията. Като феновете на анаболните стероиди и той няма врат, главата му се слива с грамаданския торс. С тази разлика, че това не е мускулна маса...


И как да е, като Любо примира за кулинарни шедьоври със свинско месо, които сам си готви. Колегата му Ненчо Илчев разкрива, че една от любимите рецепти на Нейков е рибената супа. На месни ястия вече е свикнала и 2-годишната щерка на любимеца на народа. Ани, както е името на дребосъчето, често искала от баща си да й купи "сладолед с месце", разкри самият той.



Слага портрет на Камата


Любо Нейков отново заговори за миграция.
Сподели, че от пет години все се чуди дали да избяга от България. По неговите думи го спирали хора като Стоянка Мутафова, Кубрат Пулев, Йордан Йовчев, Ивет Лалова, Христо Стоичков - вдъхновявали го.
"Мисля да си сложа снимки на тези хора в офиса, за да ме мотивират да остана."



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама