Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2328677 www.bgdnes.bg

Синът на Боевски заряза жена си и бебето

Поредна драма разтърси фамилия Боевски. Синът на олимпийския шампион в щангите Гълъбин Боевски - Пол, заряза жена си Капка и бебето Гълъбин. Наследникът на лежащия в затвора в Бразилия за трафик на дрога спортист остави Капка заради друга жена. Тя е от родната му Кнежа и се казва Ивка, а прякорът и е Гущера. Скандалният Пол се е разделил с Капка в деня, в който синът им е проходил. Зарязаната майка плаче неутешимо и напада жената, която е отмъкнала мъжа й.
"Двама боклуци се събраха, тя е пачавра", нарежда зарязаната Капка. В драмата са включени и останалите членове на семейството на Боевски, дори и бабата на Пол, която защитава внучето си. Още по-интересното е, че в момента Капка живее в София с... двете сестри на Пол и майка му. А издънката на фамилията вършее из Кнежа с Ивка Гущера. Тя работи в местната игрална зала. Ивка, подобно на Гълъбин, също има дете, което живее с бившия й мъж. Новата любов на Пол е с цели 10 години по-голяма от него - той е на 20, а тя на 30 години.   
Самата Капка също не е цвете за мирисане. Преди да се залюби с Пол, тя бе известна като момиче, което спи с мъже за пари. Имаше връзка и с богаташ в Англия, който й правеше скъпи подаръци, след това продадени от нея и Пол. Имаше връзка и с известен баровец от Кнежа, който спеше и със сестра й.
Олимпийският шампион Боевски все още не знае за раздялата, която стана факт преди около две седмици. Синът му Пол пропада все повече, разказват негови съграждани от Кнежа. Не работи и не се занимава с абсолютно нищо освен с висене по кръчмите и кафенетата. Пол е закъсал сериозно с парите, след като профука спестяванията на баща си, докато той гние в бразилския затвор. Последната изцепка на сина му бе продажбата на една от най-скъпите и ценни картини на татко му. Пол е успял да вземе едва 1000 лева от произведението на изкуството, което струва неколкократно по-скъпо.


Два боклука са се събрали


"Два боклука са се събрали. Пол е боклук - всички го знаят, само аз не! - изля мъката си зарязаната Капка. - Детето ми направи първите си 4 крачки в деня, в който баща му избра друга. Мъжът ми се отказа от детето ни и спи с Ивка от игралната зала, вече сме сами с детето ми. Боевски се е влюбил в крокодила от пръв поглед и са решили да изоставят децата си, за да спят по задни седалки, градинки и прочие и да бъдат заедно. Цели два месеца тая негодница спи с женен мъж, а той изостави детето си заради нея. Събраха се двама еднакви. Само че не сте виждали на какво е способна една майка за детето си. Не тая пачавра, а аз!  Просто бях сляпа. Глупачка. Но синът ми ще знае всичко."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама