Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2329534 www.bgdnes.bg

Боец от "Килърите 2" набирал проститутки за Хамстера

Името на ММА боеца от Монтана Мартин Антов, обвиняем по "Килърите 2", е замесено и в групата на Антон Петров-Хамстера, набирала моделки за секс, научи "България Днес". Антов се оказа мултифункционален бандит, след като дълго време помагал на Хамстера и подчинения му Мистър България 2003 Мирослав Йончев, а междувременно се включил и в групата за мокри поръчки "Килърите 2".
Кариерата на Антов започнала да се гради покрай бандата на Хамстера. Тарторът предпочитал да си наема за охранители яки момчета от Северозападна България. Покрай спорта Антов се запознал с доверените хора от обкръжението на Хамстера и му станал шофьор и бодигард.

Задачата на ММА боеца била да отговаря за набирането на момичетата и за намирането на платежоспособни клиенти. Въпреки отговорната роля Антов бил почти най-долу в йерархията на групата. Над него стояли един от босовете на "Май Ейджънси" - Николай Пиронков, следван от Мирослав Йончев. Правилата диктували Антон Петров-Хамстера и шофьорът му Цвятко Цветков.
Жриците били предлагани от "Ем Ай агенция" ЕООД, чиято официална дейност била организиране на модни ревюта. Това обаче бил само параван за предоставяне на ласки срещу заплащане. Сред клиентите е имало известни хора, бизнесмени и телевизионери. Елитните красавици изкарвали по 600 лв. на час у нас и 50 евро за 20 минути секс в чужбина, сочат данните на разследващите.

Реклама

След грозен скандал Антов изхвърчал от бандата. Той се скарал с моделката Ралица Тодорова, която стана Мисис България Свят 2008.

 ММА боецът отправил сериозни заплахи към миската, защото смятал, че тя прибирала пари за себе си, без да ги отчита.
"Ще ти се случи нещо много лошо!", съскал през зъби Антов. Моделката веднага се оплакала на Мирослав Йончев, който на свой ред информирал за проблема към по-горните нива в йерархията.
Щом научил, Хамстера побеснял.  Той държал в организацията му всичко да върви гладко, а проблемите да се решават тихомълком. За скандала обаче се разчуло и това накарало шефовете да се лишат от Антов. Те не искали из престъпните среди да се говори, че подопечните им се карат и имат неразбирателства.

От този момент Ралица заела мястото на Антов и се превърнала в Маман. ММА боецът през цялото време се прехранвал с незаконни дейности, но след като се разделил с групата на Хамстера, навлязъл в стихията си. Той се присъединил към бандата на Валентин Янев - Вальо Бореца.
Там вече бил един от тарторите заедно с Бореца. Двамата имали нужда от по-едрички момчета, с които да изпълняват всякакви мокри поръчки. Така се снабдили с 15-ина здравеняци, които без проблем трошали крака и да били наред.
Свирепата банда на Бореца и Антов бе разбита през лятото. Тогава се разбра, че в дома на кикбоксьора са открити два автомата "Калашников".
По данни на разследващите групата е съпричастна към част от поръчковите убийства през последните години. На сметката й бяха записани разстрелите на Кочо Михайлов и на крадеца Йордан Цонков-Джиджи, извършени през 2009 г. Имената на част от участниците в групата бяха свързвани и с групата за отвличания "Наглите", а неофициално се коментираше, че Хамстера също им е възлагал поръчки. Освен че трошали глави и крака на враговете си, "Килърите 2" се били специализирали и в грабежи.

Женен за Мис Силикон

Половинката на Мартин Антов - Йоана Христова, е била корица на списание "Плейбой" като носителка на титлата Мис Силикон. 

 През 2010 г. Йоана се отказа от титлата, защото забременя. За празника на влюбените тя получава кола за подарък. Силиконката се появи през август в спецсъда, който трябваше да решава съдбата на любимия й. Тогава тя призна, че за втори път ще става майка.

Мистър България помпа мускули

Мистър България 2003 Мирослав Йончев се е заел да помпа мускули, разказаха негови приближени. След като прекара 9 месеца в ареста, през март т.г. моделът бе освободен срещу 5 бона гаранция.

 Зад решетките той изгубил форма и омършавял. Затова последните месеци прекарва в усилени тренировки във фитнеса. Именно оттам твърдял, че се познава с Хамстера: "Познавам го Хамстера от 2010 г. В един момент той се е запознал по някакъв начин с мен. След това поддържахме контакт, както други хора се е възползвал от съветите ми за фитнес, за диети", спомня си Мистър България.



 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама