Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2342363 www.bgdnes.bg

Лияна плаши Благо Джизъса

Футболистът Благой Георгиев е ужасен от появата на бившето си гадже Лияна във ДВИП брадърУ и се моли на Господ тя да не си отворя устата за връзката им.
Това разкрива близък приятел на играча от "Амкар" пред "България Днес". Преди три години набожният бивш национал заряза бременното си гадже Христина, за да вкара в леглото си чалгаджийката. Двамата прелюбодейци имаха бурна връзка, кълняха се в любов един на друг.
После Благо се върна при Христина и се

га двамата живеят в руския град Перм с двете си деца. В началото на лятото се роди синът им Давид, имат и момиче на име Йоана. В момента Благо е много притеснен. Проблемът е, че Лияна може да натрупа точки в шоуто, като разкаже пикантни подробности за връзката си с футболиста. Ако реши да го направи, чалгаджийката ще привлече вниманието върху себе си. Това е начин зрителите да я държат в шоуто и да чакат с нетърпение какво ще стане в следващия епизод на риалитито. Точно това искат и продуцентите. Мнозина са любопитни да научат какво точно се е случило в любовния триъгълник Благой - Лияна - Христина. Това може да се окаже скрит коз в стратегията на певицата.
За Георгиев нещата стоят по съвсем друг начин. Откровенията на Лияна ще се превърнат в още един тежък проблем за семейството му. Джизъса няма никаква представа какво е намислила бившата му любовница. Очевидно той ще продължава да плаща висока цена за авантюрата си.
Преди години футболистът и певицата се запознали на очаквано място - в чалга кръчма. Веднага започнала свалка, която прераснала в гореща връзка. Певицата не се притеснила от факта, че на Георгиев предстои да става баща за първи път. Тя била влюбена в него и постоянно го търсела. Георгиев нямал нищо против. Двамата ходеха навсякъде заедно и се натискаха пред всички. Сега Благо е примерен баща и се надява Лияна да не вади кирливите му ризи пред цяла България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама