Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2345978 www.bgdnes.bg

Тервел и Лияна се опипват просташки

Коя е тя

Златка Димитрова, или по-известна като Черната Златка, е родена на 19 май 1986 г. в Бургас. Майка й е учителка, а баща й - художник. Като дете тренира плуване и хандбал. Става известна, след като през 2009 г. печели конкурса "Мис Плеймейт". Участва в риалити формата на "Шоуто на Слави" - "Бягство към победата". Снима се и в двете части на комедията "Корпус за бързо реагиране". Има диплома от Бургаския свободен университет по икономика.

Борислав РАДОСЛАВОВ

- Здравей! Успя ли да гледаш новото предаване на Николета Лозанова и с какви впечатления остана?

Реклама

- Да, изгледах го. Смея да кажа, че предаването й е на много високо ниво. Хареса ми визуализацията и мога да кажа, че това е една от най-скъпите продукции. Тя стои много добре, като кукла е на екран. На черното не може да се каже бяло - Николета е една много красива жена.

- Тя направи дългоочакваното разкритие, че е разделена с Валери Божинов. Какво мислиш за изказването й, че "ние сме като всички нормални хора и единствено популярността ни играе лоша шега"?

- Много съжалявам, че така се развиха нещата за двамата. Аз й бях писала между другото. Но в крайна сметка те са големи хора и те решават какво да правят с живота си като цяло. Беше доста уверена и точна в думите си. Разбира се, не се разкри 100%, но винаги някакви проценти от историята се запазват в тайна. А и никой по никакъв начин не би трябвало да се бърка.

- Тя заяви, че любовта им с Валери не е такава, каквато била преди три години.

- Беше хубаво да излезе в нейно предаване, без други журналисти да й задават пикантни въпроси, за да може да си разкаже нейната история. Не знам дали ще спрат спекулациите около нея дори след това интервю. Но тя е свикнала с публичността и знае, че е нож с две остриета. В крайна сметка никой не знае какво става вечер, след като хлопнем вратите зад нас.

- Смяташ ли, че така е най-добре и за двамата?

Реклама

- Абсолютно. Смятам, че някаква доза от истината трябва да се съхрани между тях и да не се разпространява. Това, че си публична личност, не означава, че трябва да изведеш на показ целия си личен живот.

- Как върви съдебната сага с Николай Банев за собствеността на терен в "Каваците"?

- В Районния съд в Бургас моят адвокат е завел гражданско дело, по което майка ми претендира да бъде зачетена като собственик на терена. Земята ни е върната през 1999 г. и сме във владение от 2000 г. Досега никой друг не е влизал във владение. Представелите на "Хелио Турс" пък претендират да са собственици на имота, като се позовават на приватизация на дружеството, в която уж спадал и имотът. От съда в Бургас искат да предоставят нотариален акт, но такъв и до ден днешен те не показват. И сега, след като намериха такъв, измислиха твърдението, че са го придобили по давност. Което означава, че трябва да са го владели поне 10 години. Оттам адвокатът ми се обади и ми каза да събера свидетели и документи, които доказват нашата собственост. И аз го направих. Дори имаме документ за наем от "Хелио Турс" за 2 години. Сега на делото на 15 септември те не докараха никакви свидетели и то се отложи за 28 октомври. Надявам се вече истината да възтържествува и да дойде краят на това дело. Те претендират още, че по приватизацията са били извършили апортна вноска на земята на "Каваците". Обаче без да се уточняват площ, размер, местонахождение и граници. Води се още едно дело, което ще провери приватизацията като цяло, защото може и тя да не е както трябва. Лошо впечатление ми направи г-жа Банева.

- Защо?

- Не може след толкова години протакане ти да кажеш, че "тя сигурно Златка се опитва чрез нейната публичност да се докопа до Николай Банев". Едва ли не, че съм го харесвала, което е много смешно и подигравателно. Не смятам, че на базата на това сериозно дело може да се шегуваме с такива неща. Аз него не го познавам. За него не съм чувала лоша дума, дори имаме общи познати. В крайна сметка всеки си пази гърба и иска да защити неговото си. Нормално е нас, хората с нотариалния акт, да ни дразни това нещо и да виждаме, че за нас Темида не си развързва очите.

- Готвиш сериозен проект - своя фондация. Кога очакваш да заработи и как ще се казва?

- Все още работя по проекта ми "Бялата лястовица". Оказа се доста дълга процедура при изработката на документите. Трябва да бъде учредена и много съм щастлива от този факт и ще направя голяма промоция по този повод. Все пак е една мечта, която се реализира.

- Други дават хиляди за шампанско и салфетки по чалготеките. Как виждаш тези два паралелни свята?

- Не мога да отговарям за другите хора. Аз съм си аз и това си е мое лично решение. Не очаквам нищо материално. За мен е много смешно това да хвърляш салфетки и да пиеш шампанско за 1000 лв. по дискотеките.

- Кой ще ти помага?

- Никой. Искам сама да си организирам нещата.

- Да поговорим малко и за "ВИП брадър". Кое не ти харесва?

- Продуцентите за пореден път си свършиха много добре работата. Не одобрявам обаче постъпката на Тервел. Той масажира Лияна по гърба и си вкарва пръста под хавлията, а тя се нагажда, Това е, меко казано, отвратително. Те все пак са публични личности. И двамата имат деца. Това е една крайност, която според мен граничи с простащина. Иначе сезонът започва да става все по-интересен. Мина време и участниците започнаха да си показват рогата.

- Как са нещата при теб в личен план?

- В личен план се чувствам много добре с моя приятел. Живеем заедно и се разбираме много добре, което за мен лично е много важно. Всеки си действа по собствените ангажименти. Това като че ли ни скрепява още повече връзката, защото през деня изобщо не се виждаме. Много пълноценна ни е връзката като цяло и на мен това много ми харесва.

- Как прекарвате малкото свободно време?

- Почти не остава свободно време. Колкото имаме, го прекарваме в домашна обстановка, почти не излизаме. Домашари сме си, пред камината.

- Да очакваме ли скоро хубава новина от двамата?

- Още не знам. Рано е. По-важното е, че нещата се развиват добре. Дали ще подпишеш, или няма да подпишеш, няма чак толкова голямо значение.

- Как е татко ти? Наскоро преживя тежка операция след прекаран инсулт.

- Баща ми е още в болница за съжаление. Получи усложнения след операцията. Приема лекарства. Чуваме се по телефона.

Реклама
Реклама
Реклама