Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2347019 www.bgdnes.bg

Бюст – планина, глас - уригня

Култовата аржентинска актриса, певица и водеща на еротично токшоу Сабрина Саброк превзе с огромните си цици медиите и радиокласациите в Латинска Америка. Дрезгавият й глас наподобява мъжка пиянска уригня.
Мегазвездата в Западното полукълбо държи рекорда за най-голям бюст сред световните знаменитости със 121 см и 5 кг силикон във всяка от гърдите.

36-годишното русо изкушение от години опитва да се наложи на сцената, но предимно с пищни форми и малко талант. Сред най-шантавите проекти на Саброк е рок бандата, в която се подвизава като певица. Въпреки изключително слабите й вокални заложби парчетата на Сабрина са сред най-слушаните в родината й, където минава за рок икона.
За пръв път под ножа тя ляга веднага след като става пълнолетна. В продължение на 18 г. секстигрицата е изменила почти всичко по себе си, но продължава да търси съвършенството - Сабрина иска да прибави още 15 см в гръдната си обиколка и да стане най-най въобще на планетата. Предупрежденията на специалистите, че по този начин рискува здравето си, не трогват аржентинското Барби, защото заради славата е готова да рискува живота си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама