Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2350408 www.bgdnes.bg

Футболистки без бутонки

Двете най-големи звезди на американския женски футбол Алекс Морган и Сидни Лару са истинска атракция за очите и извън терена.
Наточените мацки с перфектни форми прекараха заедно ваканцията си на Хавай и искрено зарадваха милионите си почитатели. Нападателките на янките са олимпийски шампионки от Лондон 2012 г., когато с гол на Морган в 123-ата минута, секунди преди изтичане на продължението, САЩ пречупиха коравите японки и грабнаха най-ценното отличие. В оскъден бански и с прекрасен загар футболистките се забавляваха на горещия пясък и в кристално чистата вода на Тихия океан, без да се притесняват от десетките папараци наоколо.
"Въпреки че на зеления килим 24-годишната Морган е с класи над Сидни, то извън него мургавата Лару определено има превес срещу доста по-плоската си съотборничка", коментират наблюдателни запалянковци. Това не пречи Алекс да бъде рекламно лице на някои от най-големите модни компании, които дават мило и драго тя да рекламира продуктите им предвид огромната слава, която има отвъд океана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама