Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2363766 www.bgdnes.bg

Валери "разстреля" Николета

Борислав РАДОСЛАВОВ


Да си признаем честно, идеята да "хвърлиш" на зрителите телевизионен таблоид в гледано време не е лоша. Особено когато негово лице е вездесъщата Николета Лозанова, а драматичните й взаимоотношения с Валери Божинов бележат ядрото на предаването "Поверително от NL". Когато обаче очакванията надминат реалните резултати, става лошо.

Хляб и зрелище обеща Николета и започна да го раздава безгранично още с уникалното си умотворение да привика журналисти на скъпарския булевард "Витоша", където вместо дългоочакваните разкрития за края на връзката й с Валери тя рекламира само с широка усмивка новото си предаване.

Реклама

Втрещени от неособено талантливия PR ход на плеймейтката, хората след време сякаш го позабравиха. И твърдо решиха да следят изкъсо изявите по телевизията на израсналата в култовия пловдивски квартал "Кючук Париж" моделка. На тях обаче им предстоеше да преживеят доста стресиращи минути.

В широко рекламираното второ издание на предаването тази събота видяхме един нищо неказващ Валери, който иначе изпълни мъжкото си обещание да разкрие тайни около раздялата му с Николета в собственото й предаване.

Футболистът пусна няколко сълзи, разчувстван от умело провокиращия го Азис, който го интервюира в столичен хотел. Хитрият ход на плеймейтката да пусне "в атака" общия им приятел, който знае съкровени тайни на разделеното семейство, даде резултат.

Кадрите с бършещия сълзи футболист цяла седмица се въртяха и рекламираха повече от втръсналата до ужас цифровизация. Те обаче се оказаха моментна слабост от спомени за хубави моменти с Николета, провокирани от Азис. Не от съжаление за раздялата. Нали направихте разликата?

Кулминационният момент беше отговорът на въпроса: "Обичаш ли я още?". На два пъти Валери отговори с: "Обичах я" - т.е. в минало време, и даде ясно сравнение, че отношението му е еднакво с това и към врагинята на Николета - Алисия. А именно - като към майки на двете му деца, които е обичал.

Веднага след интервюто Николета с отиграна рутина обяви, че няма да пророни сълзи, "както зрителите очакват", а щяла да го направи, след като види разцъфналите рози в имението й с изглед към Лазурния бряг. Или - доста неумел опит за излизане от неособено приятната ситуация.

Реклама

Всъщност интервюто с Божинов даде два резултата - първо, май довърши психически Николета, и второ, прекърши амбицията й таблоидът "Поверително от NL" да бие всички останали конкуренти и да блесне. Защо ли? Ами защото само за две предавания тя се изчерпа. Първо, изчерпа себе си, след като даде интервю в първия брой, а след това и Божинката. Два автогола, след които май не остана много за гледане.

А това да следиш денонощно пред жилището фолкдивата Кали с коли с оборудвани камери и да я преследваш по улиците как ви се струва? Нещата все пак си имат някаква граница.

Реклама
Реклама
Реклама