Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2363792 www.bgdnes.bg

Преяждах заради любовна депресия

Коя е тя

Гентиана Халити е хостеса в известна столична дискотека и еротичен модел. Носителка е на три титли през 2012 г.: първо място на конкурса "Мис Еротичен модел", подгласничка на "Мис Силикон" и второ място на "Мис Плеймейт". Русокосата красавица е на 22 години и е наполовина албанка. Тя е горда носителка на впечатляващо тяло, а наскоро засне провокативна фотосесия, в която имитира Волен Сидеров и "престоя" му под масата.


Борислав РАДОСЛАВОВ


- Гентиана, здравейте! Визията ви е впечатляваща, но мнозина смятат, че сте твърде слаба. Дразнят ли ви твърденията за анорексия и в това има ли нещо вярно?

Реклама

- Водя много активен начин на живот, спортът ми е мания напоследък. Бившият ми приятел ме запали, той е спортист. Честно казано, преди съм имала леки залитания. Имала съм кризи, яла съм много шоколад и ядки. Тези кризи с преяжданията са били на нервна почва. Както някой пие, друг отива на дискотека, трети стои вкъщи и плаче. Но един ден се замислих, че това е нещо неестествено и глупаво. Влагам в тялото си толкова много енергия и финанси, че няма смисъл да стигам до такива състояния. Все пак изкарвам пари от тялото си. Модел съм, танцувах доскоро и задължително трябва да изглеждам добре. Имам малко по-спортна фигура, което на някои мъже не им допада, но за всеки влак си има пътници.

- Откъде се появиха нервите?

- Като се насъберат много неща накуп, на човек му избива по някакъв начин. Тогава приключих една много тежка връзка и работех всеки ден. Не се виждах с никого, от работа вкъщи и оттам пак на работа. Единствено спортувах. Това нещо продължи месеци наред. Накрая загубих почва под краката си и имах нужда малко да релаксирам, да не ми пука за нищо, да не мисля за работа и да се откъсна от сивото ежедневие. Основният проблем обаче си беше любовен. Голяма депресия беше.

- Как решихте да се борите с нея? Друг мъж ли помогна да излезете от дупката?

- Сама си отворих очите. Казах си, че съм млад човек и трябва да се развивам. Имам нов мъж до себе си, само че не искам да го афиширам все още. Но не бих казала, че той чак толкова е повлиял. Човек с времето вижда, че нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат. Понякога човек има нужда да се затвори, да си поплаче или да се напие. Всичко минава.

- За какво мечтаете сега след тази победа на духа?

- За семейство, защото всичко останало като че ли е по-лесно постижимо. В България нещата са малко изопачени. Слава и пари можеш да ги имаш, докато семейството е една ценност, която е забравена и младите хора май изобщо не мислим за това. А именно това е смисълът на живота. Наблюдавам много разпадащи се връзки и семейства и много малко стабилни такива. Затова искам един ден да имам до себе си човек, с когото да вървим заедно напред и да имаме деца, разбира се. Всичко останало е абсолютно безсмислено. Има една мисъл, която винаги съм гледала да следвам, че човек е на земята, за да събере красиви картини и спомени и един ден, като се обърне назад, да бъде доволен от това, което е постигнал.

Реклама

- Влагате ли надежди това здраво семейство да създадете с новия мъж до себе си?

- Честно казано, човек винаги се надява едни отношения да прераснат в нещо сериозно, но аз гледам да не се замислям. Като бях малка, си мислех, че всеки следващ е принцът. Но сега ще видим какво ще излезе. Нещата все още не са сериозни на този етап, просто едно ново начало. Да се знае, че не съм сама и не съм оставала сама. Вече съм спряла обаче да афиширам личния си живот.

- Каква е визията ви за човека до вас?

- Да е добре изглеждащ. Това те привлича първо, няма какво да се лъжем. Оттук насетне е важно един мъж да бъде мъжкар, което за съжаление е изгубена ценност в днешно време. Да ме кара да се чувствам защитена с него, да е доминантен, да умее да ме накара да го слушам. А не селският бай Ганьо да тропне по масата и да каже "ракията и салатата в 8 ч.". Просто мъж който го умее, си го умее. Също така държа да има какво да науча от него. Защото ние, жените, много попиваме от връзките си. И както един мъж може да те съсипе и закопае, така той може да те издигне.

- Парите имат ли значение?

- Да, защото един амбициозен мъж, който работи и се развива, е полезен на себе си, на мен, на обществото, той гради. А мъж, който няма желание да се развива, за мен е паразит и аз не бих искала да съм с него.

- Безспорно сте много харесвана жена. Има ли ухажори, които се надценяват?

- Да, масово се надценяват. Забелязала съм от личен опит, че мъж, който наистина има качества, няма да дойде и да нахалства на една жена, защото има самочувствие. Както аз например имам самочувствие и няма да отида да свалям мъж. Някои от мъжете, които ме свалят, дори и нескромно да звучи, не са виждали такава жена и оттам идва и тяхната недодяланост. Но интересното е, че имат самочувствието да си позволят да си мислят, че може да се случи нещо между мен и тях.

- Неприлични предложения получавали ли сте?

- Да, и те са предимно от богати мъже, които са пълни с комплекси, и понеже знае, че няма мъжки качества да спечели една жена, пробва с пари.

- Колко пари най-много са ви предлагали?

- На приказки са ми предлагали огромни суми, но да извадят пари пред мен - 10 000 лв.

- Пресъздайте ни един конкретен разговор.

- Най-редовното е "има ли нещо след работа", по-завоалирано. Или Дпредлагаш ли други услуги?У. Това е всяка вечер. Работя от три години по нощни заведения и мога да кажа, че всеки втори ме пита. Особено когато танцувах, бях по оскъдно облекло и провокирах мъжете, това ми беше работата. Да ги накараме да се почувстват добре, гледат голо женско тяло, подпийнали са си, самочувствието им се вдига.

- По-известни имало ли е?

- Да, идвали са. Но те не предлагат пари, а разчитат на това, че са известни. Най-нахални са били политиците. Министър не е имало, обикновени политици.

- И нещо за "ВИП брадър"? Какво мислите за отношенията между Тервел и Лияна?

- Неразбираемо е нейното поведение. Ако се харесват - ок, да действат. Но не разбирам защо има игра между тях и Лияна постоянно плаче и се притеснява как ще изглеждат нещата отвън. Или го искаш и го правиш и не ти пука, или просто не правиш нищо.

- Появи се информация за ваша връзка с Тервел. Вярно ли е?

- Познавам се с него, в едни среди сме, няма какво да се лъжем. Но не сме имали някакви по-специални отношения.

- И за финал - какъв беше отзвукът след фотосесията, в която се превъплътихте във Волен Сидеров?

- Беше нещо, което се прави за първи път в България, а аз обичам да провокирам. Безкрайно съм благодарна на екипа на "Плейбой", че избра мен за тази сесия. Повечето от отзивите бяха много добри. Смятам, че от изявите ми досега това е най-доброто и че съм достойна конкуренция на г-н Сидеров, който също има еротична фотосесия. По принцип искам оръжие, войнишки дрехи, нещо по-различно от клишето "гола мацка, полегнала върху меча кожа". Аз съм мъжко момиче и обичам екстремни преживявания. Тук се видях в моето амплоа.

- Какво мислите за самия него?

- Честно казано, не го харесвам. Прекалено краен е в убежденията си и този маскарад, който направи с масите и всичко останало, беше излишен. Подиграват се на българския народ по този начин.

Реклама
Реклама
Реклама