Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2381752 www.bgdnes.bg

Тризначките отказвали неведнъж платени оргии

 „В живота не сме скандалджийки, а сме готини и винаги център на компанията, разкриха трите момичета. Не само един бизнесмен им е предлагал секс с трите срещу сериозно заплащане, стана ясно от думите им. Ние сами трябваше да определим сумата“, заявиха тризначките в предаването „Жените говорят“ на TV7.

„Досега всичко сме си купували сами и такива пари не ни трябват", казаха те. Но заявиха, че ако ще определят сумата, парите ще са много. И трите казаха , че си имат приятели. Те заявиха още, че се надяват и скоро да се омъжат.

„Получавали сме и други неприлични предложения“, сподели Вяра. Дори имало случаи, в които, за да се похвалят в дискотеката с тяхното присъствие, им предлагали пари.

Реклама

Момичетата разказаха, че имат затруднения при намирането на работа, тъй като са лесно разпознаваеми и популярността им пречи.

Водещата Жени Калканджиева освен като питаща, влезе в ролята на питана. Близначките й зададоха въпрос свързан със съпруга й Тачо. Жени обясни, че в момента Тачо е в Испания, но се чуват по телефона.

Миската бе категорична, че няма намерение да се развежда и бъдещето на детето й е по-важно от емоционалните моментни състояние и на двамата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама