Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2385790 www.bgdnes.bg

Валери и Алисия се събират

Валери Божинов и Алисия отново са заедно. Това разкри специално за "България Днес" източник, близък до певицата. Двамата са заровили томахавките около рождения ден на техния син Валери-младши. Хлапето навърши шест години на 12 септември. Футболистът и миньончето за пръв път от три години имаха възможност да се видят насаме за по-дълго време. Божинов направил първата стъпка. Той признал, че съжалява за начина, по който заряза Алисия, за да се хване с Николета Лозанова.
"Ася (това е истинското име на фолкдивата - бел. авт.) не очакваше Валери да бъде толкова откровен - разказа източникът на "България Днес". - Двамата са прекарали отлично в компанията на Валери-младши, който винаги се радва страшно много, когато види мама и тате заедно."
Няколко седмици по-късно Божинов загатна за стопяването на леда в предаването на своята съпруга Николета Лозанова - "Поверително от NL". Той се изпусна, че и Алисия има вина за раздялата с плеймейтката.
Още едно доказателство за завръщането в горещите обятия на певицата Валери даде на 12 септември. Той честити рождения ден на своя син във Фейсбук. В съобщението по нищо не личеше, че Божинов и Алисия не живеят заедно.
"Пожелавам не само да се гордее с баща си и майка си, но и те един ден да се гордеят с него", изви перото в семеен стил нападателят.
Завръщането на блудния Божинов копира едно към едно драматичната развръзка между близкия приятел на голмайстора - Благо Георгиев, и гимнастичката Христина Витанова. Джизъса заряза своята бременна приятелка, за да отиде в обятията на скандалната фолкпевица Лияна. Благо изкара кратка и много гореща връзка, но подви опашка и се върна при майката на своята щерка Йоана.
Бягството на Валери от Алисия развали отношенията на футболиста с по-голямата част от неговите приятели в националния отбор. Той се гледаше на кръв с Ники Михайлов заради Николета Лозанова. Другият му дългогодишен приятел в представителния тим - Благо Джизъса, също го низвергна. Причината е, че Христина беше най-добрата приятелка на Алисия сред футболните съпруги. Сега нещата се подреждат като по сценарий от латиносапунка. Валери отсега има запазено място за главен сценарист, ако футболната му кариера приключи по-рано от очакваното, както се и очертава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама