Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2386863 www.bgdnes.bg

Валери Божинов забрани на Венета Райкова да говори за него

Валери Божинов писмено забрани на Венета Райкова да споменава името му. Това заявиха от предаването "Горещо", като разпространиха и до медиите писмото със забраната на футболиста. Самото обръщение е подписано лично от Венета Райкова. Съдържанието на писмото е следното:

"Преди няколко дни едро момче с дебели златни ланци донесе "на ръка" в офиса на предаването ни запечатан плик. Беше странен "куриер". Такъв идваше за пръв път. В плика имаше писмо. Странно писмо. Такова получавахме за пръв път. Няма да го преразказваме в подробности - сами ще можете да го прочетете. В резюме - в нотариално заверен текст Валери Божинов (футболист) забранява да се споменава името му и да се говори за него в предаването "Горещо". Странно писмо, доставено по странен начин с още по-странни мотиви, за които можем само да гадаем. Може би са продиктувани от това, че е "узнал" за записаното интервю с модела Моника Валериева? Кой знае? И кой се страхува от това момиче?"  

Реклама

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева 

Повод за забраната, издадена от Валери Божинов, действително е интервюто с Моника Валериева, която според медиите е новата му любовница. Футболистът обаче, отрича да е имал каквито и да е отношения с нея след раздялата си с Николета Лозанова.

   

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама