Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2388035 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Емануела: Анджелина ме копира за гърдите

Иво АНГЕЛОВ

"Махнах си двете гърди и ги замених със силикон още преди това да се превърне в модерна практика. Години по-късно Анджелина Джоли се реши на тази стъпка. Общото между нас е, че и двете си махнахме гърдите превантивно, за да не се стига до тежки заболявания."

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Емануела, която се е подложила преди 3 години на двойна мастектомия - отстраняване на двете гърди заради установен риск от рак. Холивудската звезда пък се подложи на сходна интервенция през месец май тази година, с което шокира милионите си почитатели по целия свят.

Реклама

"Преди време си направих изследвания в Германия и след това реших да направя тази превантивна мярка. Не съм знаела, че е модерно - просто мислех за здравето си. Нямам разлика с останалите жени, тъй като и сега си имам гърди. Не се чувствам по-малко женствена и е нелепо някой да си мисли, че нещо се променя след такава операция. Интервенцията беше извършена от д-р Енчев и сега се чувствам отлично", разясни Емануела.

Тя призова повече жени да последват примера й и да си премахнат гърдите, за да не се борят след време с тежки болести. Според изпълнителката, това е един вид застраховка срещу бъдещи проблеми за една жена.

Емануела беше откровена и за други корекции по изваяното си тяло.
"Не съм си правила пластични операции на лицето. Няма да го пипна никога. Много си го харесвам", категорична бе певицата. Тя призна, че си е правила единствено три операции на бюста.

Емануела ексклузивно призна пред "България Днес", че е разделена със съпруга си Никола. Двамата поне за момента няма да се развеждат, но вече не живеят заедно. Певицата и по-младата й половинка се ожениха в началото на годината на малко тайно тържество, на което дори не присъстваха техни роднини. Впоследствие се разбра, че майката на Никола не харесва фолкпевицата и се опитва да ги раздели. Напук на проблемите, двамата вдигнаха пищна сватба в телевизионното риалити шоу "Къртицата", но впоследствие проблемите между двамата са станали по-сериозни.

Според певицата няма граница кога да роди. Тя щяла си избера баща на детето, който да бъде с добри гени, красив и истински мъж. Емануела дори заяви, че иска сурогатна майка да износи отрочето й.

 

Джоли с още операции

37-годишната Джоли, чиято майка Маршлин Бертран почина през 2007 г. от рак на яйчниците, взе решението да й бъдат премахнати и двете гърди, въпреки че е напълно здрава. До тази стъпка се стигна, след като лекари намерили при изследване наличието на гена BRCA1, който й дава риск от 87% да развие рак на гърдата и 50% риск от рак на яйчниците.

"Веднага щом разбрах, че това е реалността, реших да проявя инициативност и да намаля до минимум риска, доколкото мога Ц в името на децата си. Взех решението да се подложа на превантивна двойна мастектомия. Започнах с гърдите, тъй като рискът ми от рак на гърдата е по-висок от риска от рак на яйчниците и операцията е по-сложна. На 27 април приключих с трите месеца на медицински процедури, свързани с мастектомията. През това време успях да опазя тайната и да продължа да си върша работата. Вече мога да кажа на децата си, че не трябва да се страхуват, че ще ме изгубят заради рака. Успокояващо е, че те не виждат нищо, което да ги кара да се чувстват неудобно. Виждат само част от малки белези и това е всичко", разказа холивудската знаменитост.

Реклама
Реклама
Реклама